Followers

Sunday, October 16, 2011

Szeptember 6, 2011


Szeptember 6, 2011 
11 Muluc, 2 Zip, 8 Manik

Dratzo! Visszatérünk! Világotok egy új szabadság megtapasztalása felé tart! A különböző kormányok keményen dolgoztak azon, hogy létrehozzák egy új globális pénzügyi rendszer jubilálását. Az US Federal Reserve ténylegesen alá lett rendelve az új Amerikai Kincstári Bank-rendszernek, és már csak az új amerikai "gondviselő" kormány bejelentéssorozatai vannak hátra. Ennek az új banki felállásnak a kulcs összetevője az a világszintű kemény-valuta rendszer, ami az illegális és agyon-manipulált rendelt pénznem rendszert egy olyan entitássá fogja konvertálni, ami képes "valódi" értékeket tükrözni, és a cserekereskedelem "valódi" médiumaként funkcionálni. Emlékezzetek rá, hogy világotok csak rövid ideig fog fenntartani egy olyan rendszert, ami fizikai cseremédiumon alapul, hogy azt a nagy bőséget tükrözhesse ami most vissza van tartva attól, hogy elárasszon titeket a szabadság és luxus hullámában. Ez a jólét hatásosan fog létrehozni egy hidat a pénztelen társadalom számára, azon technológia elterjesztése által, ami fel fogja váltani a pénz szükségességét, és előkészít titeket arra a teljes tudatosságú birodalomra, ami rövidesen testet ölt. Ez az a birodalom, amiben mi lakunk.

A jólétetek meg fogja könnyíteni az új technológiák szétterjedését a bolygón, melynek egy része ki fogja szorítani a boltokat és szupermarketeket, elsődleges élelem és ruházati forrásotokként. Ráadásul ezeknek a technológiáknak a természete drasztikusan fel fogja javítani gazdaságotok működésének módját az által, hogy szükségtelenné teszi a cikkek és szolgáltatások nagy távolságokon való ide-oda szállítását. Amint földreszállunk, meg kívánjuk kezdeni az oktatásotokat minden dologgal kapcsolatban, ami a teljes tudatosságról szól, kezdve azzal, hogy hogyan kell kölcsönhatásban lenni a környezetetekben lévő más élő dolgokkal, és hogyan tapasztaljátok meg közvetlen módon jövőbeli szerepetek természetét Gaia őrzőiként. Gaia-nak sok törődésre van szüksége, hogy segítsetek megőrizni az ő globális ökorendszerének számos aspektusát és különlegességeit, és egyénileg és kollektíven fogtok foglalkozni ezzel, hogy megtanuljátok hogyan a legjobb segíteni őt ebben. Mi leszünk a mentorotok, és bevezetünk titeket abba, amit tudnotok kell, és aztán hagyunk titeket megvalósítani azt. Mindez csak egy bevezető lépés, még mielőtt beléptek a teljes tudatosság birodalmába.

A közzététel alkotja a következő nagy lépést, amint az új pénzügyi rendszer feláll és beindul, és teljesen kifejtik azt a világ számára. Ennek az új pénzügyi rendszernek az egyik fő funkciója az egyetemes adósságelengedés beágyazása az új bankszabályokba és szabályzásokba, és ezek együtt formálják a jóléti alapok kibocsátásának alapjait. Az új bankrendszer nyíltsága az új pénzekkel kombinálva egy megfelelő keretet hoz létre új jólétetekhez, miközben lehetővé teszi a közzététel hozzáadását a teljes csomaghoz. Ezek a közelgő fejlemények ki fogják terjeszteni azt, hogy társadalmatok mire képes, és ezért szándékunkban áll a mi technológiánkat bemutatni nektek, és összefűzni azt azokkal az eszközökkel, amiket évtizedeken át titokban tartottak kormányaitok. Ezeknek a különféle eszközöknek a természete személyes tapasztalatot fog szerezni nektek arról, hogy teljesen másként lássátok "valóságotokat", és bemutatja nektek azokat a koncepciókat, amiken keresztül biztonságosan tekinthettek a teljes tudatosságra. Ezen gyakorlati módszerek segítségével, szándékunkban áll megismertetni titeket a Mennyország és a csillagok bölcsességével.

Mint mindig, szuper galaktikus polgárokká való fejlődésetek a mi fő aggodalmunk. Ezért az Agarthai unokatestvéreitek összeállítottak egy olyan tanmenetet, amit szeretnének, ha megtanítanánk nektek. Azt szeretnék, hogy kapjatok olyan bizonyos perspektívákat, melyek bebizonyosodott példák sorozatával demonstrálhatók, amint a tömeges földreszállás megtörtént, és megkértek minket, hogy utasítsuk személyes mentorotokat arra, hogy legyen benne ennek az összetett programnak a bevezetésében. Egyetértettünk, és amint mentoraitok időt töltöttek Agarthai társaikkal, az általános konszenzus az lett, hogy ezek a gyakorlatok valóban fontosak a teljes tréning programotok szempontjából. Arra jutottak, hogy rendkívül tudatosakká kell válnotok a Gaia-val való finom kölcsönhatásotokat illetően. Ezek a napi eszmecserék arra használhatók, hogy kifejtsék az élő energia-mezőtök valódi természetét, és képesek legyenek demonstrálni a Gaia feletti folyamatos gondoskodó szerepetek valóságát. Ez a program képes segíteni sok dolog megmagyarázásában a teljes tudatossági átalakulásotokat illetően.

Sok Áldás! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Egy nagy szellemi, tudatossági, és szabadsági forradalom folyik bolygószerte. Ez az átalakulásra való igény vezetett a Közel Keleti kormányok bukásához, Latin Amerika új gazdasági rendszerre való igényéhez, és Afrikában az igazság és a szabadság követelésére. Ez a harsonaszó a változás szeleinek bizonyítéka, mely megállíthatatlanul söpör keresztül világotokon. A változás szükségessége most kész megnyilvánulni, és olyan kézbesítésekkel kezdődik, amiket a St. Germain Tröszt szponzorált. Ezeket az alapokat egy kormányzati váltás fogja kísérni számos fő nemzetben, és egy sor bejelentés, ami a globális adósságelengedéshez vezet. Ezek a híradások az új nemes-fém pénznemeket is kifejtik, és az új, nyitottabb, globális pénzügyi és bankrendszert.

Szándékunkban áll arra használni az új pénzügyi rendszert, hogy támogassa Szent Germain jóléti programjait. Lényeges, hogy a Fénynek adott pénzek egy olyan rendszeren belül legyenek kiosztva, ami a találékonyságot és az új gondolkodást támogatja. Gaia azt kéri tőletek, hogy fedezzétek fel spirituális és új-tudatos erőforrásaitokat, és amint elkezditek megosztani ezt másokkal, támogatást fogtok igényelni ezen törekvésekben. Rövidesen a vagyon hatalmas újra-szétosztása fog biztosítani titeket és akik szövetségeseitek voltak arról, hogy egy ilyen erőforrást birtokoljatok. Ezek a hatalmas pénzösszegek ott vannak, hogy központokat finanszírozzanak, társaitok gyógyítását, és bemutassanak és közhírré tegyenek mindenféle bámulatos ötletet és találmányt. Azokat is finanszírozzák akik az istenséget támogatják és segítik azokat a programokat, amiket a Fény Galaktikus Föderációjának elkötelezett támogatói felvállaltak.

Látjuk ezeket a ragyogó Fényközpontokat összekapcsolódni, és beborítani a bolygót, alapot teremtve globális galaktikus társadalmatok felépítéséhez, és végül összefonódni azzal a galaktikus társadalommal, ami már a Belső Földön létezik. Az Agarthaiak évezredek óta várják, hogy segítsenek társ-teremteni ezen naprendszer új csillagnemzetét, és nagyon tiszteletben fogják tartani amikor az csatlakozik a Galaktikus Föderációhoz annak teljes értékű tagjaként. A sorsotok az, hogy a galaxis felének vezetői legyetek, ahogyan az a teljes tudatosság elfogadása felé halad. Régen ezelőtt, a Mennyország elmondta nekünk, hogy ez a világ egy nagyon különleges helyen áll a Tejút Galaxis tudatossági evolúciójában. Spirituális feladatunk része az emberiséget ezen felettébb bámulatos jövő felé terelni. Az idő most elérkezett, hogy kibontakozzon és közösen megtapasztalható legyen ennek a jóslatnak a megvalósulása.

Ma arról beszéltük, hogy mi történik veletek és valóságotokkal. Mindenütt fényes jövő tör elő a csalánok között, amiket még a sötét összeesküvés ültetett. A sötétség világának szomorúságát a Fény ragyogása és vidámsága készül felváltani! Együtt, Mi valóban győzedelmesek vagyunk! Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Website: Planetary Activation Organization
  

      

Originals and translations of Galactic Messages available at

No comments:

Post a Comment

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/

Foldimennyorszag

Foldimennyorszag
Foldimennyorszag

Sheldan Nidle Free Webinar