Followers

Sunday, October 16, 2011

Szeptember 13, 2011


Szeptember 13, 2011 
5 Cib, 9 Zip, 8 Manik

Dratzo! Visszatérünk! Világotok tovább folytatja az átmenetet a régi és az új első közleményei között. Világotokon sokan akik részt vettek ezen változások kieszközölésében, azt akarják, hogy minden apró dolog jól menjen. Mindazonáltal a mi szemünkben fontosabb az előrehaladás, és hogy megtegyük a szükséges korrigálásokat. Földi szövetségeseink kapnak néhány alapvető tanácsot ebben a témában az Agarthai unokatestvéreinktől, és meggyőződésünk, hogy a bevezető kivitelezéseket gyorsan és sikeresen végrehajtják. Az ami készül, igazán egyedülálló történelmetekben, de létfontosságú, hogy tudjátok mikor kell cselekedni, és mikor kell elengedni azt amit oly szorgosan teremtettetek. Az összekötő csapataink meggyőződtek róla, hogy elérkezett a pillanat erre a merész tettre, és teljesen fel vagyunk készülve, és készen állunk a beindítására annak, ami valóra fogja váltani az új pénzügyi rendszert és a sok ideiglenes kormányt. Ezek az új kormányok lényeges előfeltételei a közzétételnek, és a közzététel pedig nagyon fontos az első kapcsolatfelvétel beteljesítéséhez.

 A közzététel egy hivatalos bejelentés, ami harsonaszerűen történik, amint a pénzügyi, kincstári, és kormányzati átrendező politikákat kinyilatkozzák és kifejtik az ideiglenes rezsimek. Mi úgy látjuk, hogy ez a fázis 10-14 napot vesz igénybe. Amint ezen témákat teljesen elmagyarázzák és bevezetik, ezek a rezsimek rátérhetnek a közzététel témájára. A közzététel nagyjából két három nap nyilvános bejelentésből áll és nyitott sajtókonferenciákból, amiket számos kormánytanács fog tartani az új kormányokban. Ezek a megbeszélések tartalmazni fogják Agartha létezésének kinyilatkoztatását. Belső Földi családotok akkor részt vehet a globális híradásokban, amit az után kívánunk végrehajtani, amint a hivatalos közzétételi esemény végre lett hajtva. Ezek a híradások be fognak mutatni minket nektek, és aztán felfedik az első kapcsolatfelvételi forgatókönyv minden aspektusát. Ez a hajóink nyílt átrepüléseivel lesz támogatva és kibővítve, és számos közös híradással általunk, és az új kormányok által.

 A közzététel és az azt kísérő híradások után, szándékunkban áll felgyorsítani kormányaitok azon munkáját, hogy előtérbe hozzák a mi különféle technológiáinkat. A mi tervünk az, hogy ellássunk titeket egy replikáló eszközzel, és véghez vigyük a szétosztást és a képzési fázist a projekt kezdetétől számított egy hónapon belül. A gyakorlati fázis tartalmazni fog speciális videókat, melyek az eszközökkel kapcsolatosak. Nem lesz más programozási gyakorlat, mivel ezek a videók addig fognak menni a tévékészülékeiteken, amíg a technikusaink meg nem győződtek róla, hogy teljesen jártasak lettetek egy replikátor működtetésében. Nagyon meg kell bizonyosodjunk róla, hogy nem működtetik helytelenül ezeket az eszközöket; a működési paraméterek helytelen használata azt fogja eredményezni, hogy visszaveszik az eszközt, mivel a Fénytechnológiával nem szabad visszaélni. Fontos belevenni ezt az első lépést a technológia kiosztási jogába, mivel azt gyorsan még felemelkedettebb fogalmak és szerkezetek fogják követni, amint a Fénytechnológia használatának következetes felelőssége teljesen beleintegrálódik kollektív gondolkodásotokba.

 Az első kapcsolatfelvételt közvetlen követő időszak arról szól, hogy megismertek minket, és mi is megismerünk titeket. Világotok készül elfogadni egy új valóságot, és a mi szerepünk ebben az, hogy megmutassuk nektek, hogy ez a valóság többé nem zárja ki a ti űr, Belső Földi, és mennyei családjaitokat. Megkapjátok a lehetőséget, hogy előkészítsétek magatokat egy olyan szintű tudatosságra, amit jelenleg el sem tudtok képzelni, és mint olyan, rettentő nagy feladat előtt állunk. Ez az oka annak, hogy miért tanácsos inkább elindulni ezzel az eljárással, mint folytatni az elkerülhetetlen késleltetését. Összekötő csapataink szilárdan elkötelezettek, hogy olyan simává teszik ezt az időszakot, amennyire csak lehet, és Földi szövetségeseinknél van a mi Agarthai unokatestvéreink jelentős erőforrása. Mindannyian azt kívánjuk, hogy bocsássatok meg és felejtsétek el aggodalmaitokat és kimerültségeteket, és bizakodjatok ebben az új időben történelmetekben! Fel fogjátok fedezni, hogy a teljes tudatosságba vezető végső lépéseket teszitek, és mindaz ami hátra van, az új világnézetetek arra való használata, hogy összehozzatok egy új életet a Föld emberisége számára!

 Sok Áldás! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Nagy hírekkel jövünk ma! Itt az idő, hogy megnyilvánítsuk új valóságotokat! Társaink egy végső eljárásba kezdtek, ami előhozza jóléti alapjaitok kézbesítését. Ez a művelet is az új kormányokhoz vezet, és az Amerikai elnök speciális híradásához, ami valóra vált egy új globális pénz és pénzügyi rendszert. A nemesfém alapú pénznemekről szóló hírek az Amerikai dollár pénzügyi stabilitását jelzik, és a vele együtt érkező hozzá hasonló valuták lesznek a globális jólét falkavezérei. Továbbá hozzájön ehhez természetesen a világszintű adósságérvénytelenítési program. Ezek a programok csak annak a sok más dolognak a kezdetei, ami be fogja vezetni a Mennyország által jövendölt új jólétet. A ti szerepetek ebben az, hogy támogassátok a bőség elterjedését azzal a halom pénzzel, ami ki lesz osztva nektek.

Ezt a pénzesőt azért adják nektek, hogy elvessétek a bőséget világotokban, így segítve száműzni a hiány és a korlátozottság jelen világotokban meglévő fő forrásait. Arra bátorítunk titeket, hogy kövessétek szándékunkat és hozzatok jólétet mindenkinek! Ez egy nagyon gyors folyamat lesz, ami tovább gyorsul a mi űr és Belső Földi családjaink felfedése által. Együtt a Mennyországgal, és annak hatalmas birodalmaival, a Galaktikus Föderáció lesz az elsődleges eszköze a tudatosságváltásnak. Amint anyagi nélkülözésetek megszűnik, a következő lépés számotokra az, hogy tudati egységbe kerüljetek embertársaitokkal, és egy belső köteléket formáljatok, mely képes fenntartani Gaia-t és az ő sokszínű ökorendszereit. Így téve, kiemelkedtek a korlátozott tudatosságból, és elkezditek elfogadni a teljes tudatosságba való felemelkedéseteket. Ezen a ponton éritek el metamorfózisotok pillanatát.

Metamorfózisotok egy nagyon speciális Mennyei esemény. Régen azelőtt, Atlantis utolsó napjaiban, egy kísérlet leredukálta az emberiséget a jelenlegi korlátozott tudatossági szintre, ami végül egy 15.000 emberből álló csoportot eredményezett, akik az Atlantiszi uralkodó klán kiválasztott tagjainak "háziállataivá" lettek képezve. Ezt a projektet egy kataklizma előzte meg, ami a szülőföldjük maradványait az óceán fenekére küldte. Az őseitek egy speciális laboratóriumban voltak tartva, ami szükség esetén képes volt úgy funkcionálni, mint egy nagy hajó. És így maradtak életben, majd végül szétszórta őket a bolygón az Anunnaki. Most 13 ezer év és számos globális kataklizma után, majdnem 7 milliárdra sokasodtatok, és készek vagytok visszatérni korábbi énetek győzelmében, és újraegyesülni rég letűnt galaktikus rokonaitokkal.

Ma folytattuk üzeneteinket, melyek előkészítenek titeket az első kapcsolathoz vezető eseményekre. Ezek tartalmazzák a közzététel felvezetését, és a mi saját híradás sorozatainkat, melyek az első kapcsolatfelvételről beszélnek nektek. Miután földet érünk, a metamorfózisotokat megelőző események nagyban felgyorsulnak. Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Website: Planetary Activation Organization
  

      

Originals and translations of Galactic Messages available at

No comments:

Post a Comment

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/

Foldimennyorszag

Foldimennyorszag
Foldimennyorszag

Sheldan Nidle Free Webinar