Followers

Sunday, October 16, 2011

Augusztus 16, 2011


Augusztus 16, 2011 
3 Lamat, 1 Uo, 8 Manik

Selamat Jarin! Egy újabb helyzetjelentéssel térünk vissza világotokról! Jelenleg figyelemmel követünk sok olyan egységparancsnokot, akik ellenszegülnek azoknak a megállapodásoknak, melyeket nemrégiben aláírt bolygótok nemzeteinek többsége, és egy olyan speciális kártalanítási záradéknak is, amit az Amerikai kormány a múlt héten hagyott jóvá! Ezek a katonai csoportok annak szélén állnak, hogy semlegesítve legyenek a mi speciális védelmi erőink által. Világotok békéje most átmenetileg veszélyben van. Küldtünk figyelmeztetéseket ezeknek a különféle vad csoportoknak, és megadtuk nekik semlegesítésük időpontját. Teljes mértékű szolgálatkészségre számítunk, és az ezt megelőző feltételek gyors visszaállására. Számos fő kormány is hasonló figyelmeztetéseket küldött ezen csoportoknak, amint ez a szituáció ismertté vált számukra. Amikor ez megoldódik, teljes mértékben szándékunkban áll megkezdeni jóléti alapjaitok gyors szétosztását, és a hivatalos bejelentéseket az új kormányaitok által. A közzététel felé vezető út csak egy kis bukkanóba ütközött. Jólétetek és új gazdasági rendszeretek még mindig a Mennyország és Lord Surea által elrendelt isteni időbeosztás célja.

Nézzük Földi szövetségeseinket, és látjuk, hogy azok akik ki lettek választva a fő kabineti kinevezésekre az új "gondviselő" kormányokba, teljes mértékben tájékoztatva lettek róla, hogy mit várnak el tőlük, és ők készen állnak. Egy sor különleges Agarthai küldött most értékeli ki, hogy ezek az új kormányok hogyan fognak funkcionálni működésük megkezdésének első hetében. Minden választott köztisztviselőnek egy sor beteljesítendő feladata van. Ezek a következők: bejelentések, speciális eljárássorozatok és rendek, melyeknek gyorsan pénzeket kell pumpálniuk bolygótok "kiéhezett" gazdaságába. Ennek az új kormányzásnak az első hivatalos lépéseként azt kívánják, hogy enyhítse a világotokra nehezedő óriási adósság nyomását, és felügyelet alá helyezze azt a "kaszinó-szerű" légkört, ami exponenciális szinttű éves adósságnövekedést produkált. Az adósságot el kell engedni, és olyan költségvetési szabályokat kell beiktatni, amik valóban azt veszik figyelembe, hogyan lehetnek különféle nemzetitek kormányainak a legjobbak a működési aspektusaik. Kulcsfontosságú pont az "alapszükségleti szint irányvonalról" egy humánusabb "spirituális irányvonalra" váltani.

Épp most változnak meg előnyösen a körülmények világotokon. Bár a sötét összeesküvés kontroll alatt tartja korlátozott tudatosságú birodalmatokat közel 13 évezrede, könyörtelen vasmarka azonban nagyon meggyengült. Nézzük milyen kitűnően dolgoznak együtt Földi szövetségeseink az ő Belső Földi unokatestvéreikkel, hogy egy olyan világot alapítsanak, melyet új növekvő tudatosságotok megérdemel. Természetesen mi is felhasználjuk hatalmas technológiai felsőbbrendűségünket arra, hogy ennek megfelelően haladjanak a dolgok, amikor az szükséges. Fontos, hogy ennek a különleges "munkának" a legnagyobb része azok által történjen, akik bolygótokra születtek le, és ismerik valódi és alapvető természetét annak, amit véghez visznek. A negativitás óriási mértékének eltávolítása valóságotokból azok által volt a legsikeresebb, akik már megtapasztalták azt ilyen vagy olyan módon. Egy másik dolog az is, hogy túl sok idő telt el azóta, hogy egykor a Belső és a külső Föld népei egyként kooperáltak. Figyeljük ezt a folyamatot, és nagy örömet okoz szívünknek. A Mennyország örömteli próféciái valóban valóra válnak. A közzététel ideje gyorsan közelít!

A közzététel ez első esemény, mely hivatalosan meg fogja változtatni világotokat. Amikor mi feltűnünk a képernyőiteken, és mindenhol bolygótokon hallani fogják, a valóság melyben éltek gyermekkorotok óta, teljesen mássá fog válni. A sok mítosz arról, hogy kik vagytok, együtt a látszólag tudományos hiedelmeitekkel eredeteteket illetően, gyorsan félre kerül. Akkor fel fogjátok fedezni valódi eredeteteket, és a kozmoszban betöltött bámulatos helyeteket. Az első kapcsolatfelvétel a valóságotok átalakulásáról és a ti tömeges átalakulásotokról szól. Ez az eljárás sokkoló információk gyors sorozatával érkezik, amiket mi és az Agarthaiak már jó átbeszéltünk Felemelkedett Mestereitekkel. Ezek a megbeszélések vezettek minket arra, hogy megtervezzünk egy sor specifikus híradást, amiket szándékunkban áll megkezdeni, amint a közzététel közismertté válik. Ezeket az üzeneteket oly módon kell átadni, hogy ez a sokkoló információ egyértelmű és megnyugtató legyen. Megfogjátok tapasztalni az öröm egy állapotát, és némi megdöbbenést, amikor a hatalmas kormányzati napirendet felfedik. Finomaknak kell lennünk, és úgy kell felhasználnunk ennek pillanatát, hogy előkészítsen titeket az első kapcsolatfelvételre.

Sok Áldás! A Felemelkedett Mesterek vagyunk! Jelenleg arra kényszerítettük a vad katonai seregek sorát, hogy álljanak le, ahogyan azt elrendelte a sok érintett nemzet államfője. Ezek a katonai egységek azzal fenyegetőztek, hogy nem csak ellenszegülnek a különféle megállapodásoknak, melyek teret adnak az új kormányoknak, hanem késleltetik, és hirtelen megváltoztatják ennek az új kormányzásnak a bevezetési módját. Agarthai testvéreink képesek voltak feladásra késztetni őket, és véget vetni az összes lehetőségnek is, mely feltartja ezt az eseményt. Most azt készítjük elő, hogy gyorsan jussunk kézbesítési módba, és felállítjuk az első új gondviselő kormány bejelentésének dátumát, ami véget vet a jelenlegi adósságkrízisnek, és bevezeti az új pénzügyi rendszert világotokba. Amint ezek a gazdasági és pénzügyi reformok útra kelnek, ezek a kormányok szándékoznak megkezdeni egy hivatalos felfedéssorozatot. Ez egy speciális hírkonferenciával fog kezdődni, amit az új Amerikai Elnök fog adni. Ez a hírkonferencia rendkívül kritikus. Ez fogja bemutatni a Galaktikus Föderációt és a Belső Földet a világotok népeinek. Bizonyítékok és szuper-titkos akták kerülnek felfedésre ezen konferencia kezdetén. Ez a nyitány fogja felállítani a színteret a hozzá hasonló híreseményeknek, melyek a világotok másik részén lesznek tartva. A közzététel egy globális együttműködésre és a rengeteg felemelkedett technológia közelgő kibocsátására felszólító általános felhívással lesz bejelentve. A világ túl kell jusson a konfliktuson, és elő kell készítse önmagát a Belső Földi és az űrcsaládjaink üdvözlésére. Ezen sajtóesemények között, lesz különféle spirituális jelenség is, amit nekünk a ti Felemelkedett Mestereiteknek áll teljes szándékunkban megnyilvánítani világotokon. Ez az új valóság a tudatosság és a szellem megtapasztalása: mindkettőt egyformán meg kell vitatni. Ezek az oktató programok csak a kezdetei lesznek azoknak az eseményeknek, melyek felvezetik az első kapcsolatfelvételt!

Az első kapcsolatfelvétel a következő nagy vízválasztó lesz valóságotok számára. Ez nyitja meg az utat, mely a teljes tudatosságba fog vezetni, és az isteni sorsotokról és eredetetekről szóló információ teljes visszaszerzéséhez. A mi szent feladatunk Felemelkedett Mestereitekként egyszerre prototípusoknak és információszolgáltatóknak egyaránt lenni számotokra. A Mennyország egy olyan eljárást állított fel, ami visszajuttatja számotokra teljes potenciálú éneteket. Ez az eljárás alapvetően két stádiumra oszlik: első kapcsolatfelvétel-előtti, és első kapcsolatfelvétel-utáni. Ezek a stádiumok azok az idők is, amikor a sötétség elkezd meghátrálni, és többé nem lesz életképes világotokban. Közeledik az a pillanat történelmetekben, amikor a régi szemléletek elvesztik hatalmukat felettetek, és amikor tanácsadásunk és bölcsességünk végül erőteljes és látható része lesz annak, ahogyan szemlélitek világotokat. A Fény és a megvilágosodás Kora elérkezett!

Ma folytattuk párbeszédünket veletek a tudatosságot és az első kapcsolatfelvételt illetően. Birodalmatok a változás folyamatában van. A sötétség elhalványodása komolyan elkezdődött. Újra üdvözölve lesztek a galaktikus emberiség nyájában. Végre itt van eme nagy ünnep pillanata! Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Website: Planetary Activation Organization
  

      

Originals and translations of Galactic Messages available at

No comments:

Post a Comment

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/

Foldimennyorszag

Foldimennyorszag
Foldimennyorszag

Sheldan Nidle Free Webinar