Followers

Sunday, October 16, 2011

Szeptember 27, 2011


Szeptember 27, 2011 
6 Oc, 3 Tzotz, 8 Manik

Dratzo! Sok minden történik világotokon. Több kisebb dolog átmenetileg késlelteti jóléti alapjaitok kiosztását és az alig várt híradásokat. Ezek a késleltetések az utolsók azon akadálysorozatban, amik világotok megváltoztatásának lépéseit diktálják. Megállapították, hogy az ami gyors és könnyű megoldás lett volna, végül a Mennyország által felállított határidővel találta volna szembe magát. Fontos emlékezni arra, hogy a közelgő események elkerülhetetlenek. A nemesfém raktárak fel lettek állítva mindenütt a bolygón, és az új pénzügyi rendszer elsődleges komponensei a helyükön vannak. A végső lökés nemrég egy nagy titkos konfliktussá fordult a sötét összeesküvők és azok hű követői között, és fegyveres erők eltökélt csoportja távolítja el ezeket az akadályoztató lényeket, hogy a változások simán történhessenek. Ez a küzdelem elért egy olyan pontot, ahol most készek vagyunk beavatkozni, és véget vetni az összeesküvés végső ellenállásának. Agarthai unokatestvéreink elkezdtek segíteni a reformáló erőknek, hogy abszolút bebiztosítsák, hogy ne történhessen a sötétek javát szolgáló hirtelen fordulat az eseményekben. Azt mondjuk nekik, Győzelemre!

 Erőink szigorúan a Mennyországtól kapott irányelveket követik, de mi is alig várjuk már az időt, amikor többet tehetünk annál, hogy csupán támogatjuk Földi szövetségeseinket az új valóság összerakásában. Ez nem egyszerű feladat. Magatok próbáltok teljesen megújítani egy olyan világot, ami már évezredek óta létezik, ami azt jelenti, hogy valójában elő kell idéznetek egy sor olyan hatalmas változást, ami nagyrészt ismeretlen a jelenlegi valóságban. Mindazonáltal, ez a mértékű változás olyan valami, amire Agarthai unokatestvéreink készültek, mivel teljes mértékben azt várták, hogy a sötétségnek ne legyen lehetősége beteljesíteni illegális machinációikat a teljes tudatosságba való visszatérésetek megakadályozására. A Mennyországnak van egy isteni időbeosztása, ami azt mondja, hogy a Fénybe való visszatérésetek időpontja utolért titeket, és a Galaktikus Föderációval való első tömeges kapcsolatfelvétellel kell ragyognia. A jelenlegi dolgok a közzététel felvezetésének részei. Bámulatos dolgok társulnak a közzétételhez, és alig várjuk, hogy részt vegyünk ezekben az eseményekben veletek.

 A közzétételhez vezető úton sok furcsa fordulat van. Nemrég számos fő kormány megállapodott, hogy előjön a közzététellel, és aztán hirtelen visszalépett a megállapodástól. Ebből megtanultuk, hogy csak a gondviselő rezsimek képesek biztosítani a közzétételt. Ezért az elmúlt néhány hónapban, elkezdtük megnövelni támogatásunkat Földi szövetségeseink és azok felé, akik hajlandóak aktívan kikényszeríteni a sötét összeesküvést földalatti bázisairól, és ez sikeres is volt. Továbbá védelmi erőinket meglepte az a "fejlett" technológia, ami ezeken a bázisokon titokban volt tartva azzal a szándékkal, hogy a sötétek megelőzzék a terveikben bármilyen utolsó pillanatban fellépő probléma felmerülésének lehetőségét. A sötétség vezetőségének el kell fogadnia, hogy idejük véget ért, és elérkezett minden sötét egyén számára a pillanat, hogy hivatalosan megadják magukat azoknak az erőknek, melyek csak arra várnak, hogy egy új ideiglenes kormányt hozzanak létre. Ezek a legális eszközei a közzétételnek.

 A sötétség tömeges ellenállásának utolsó lépései vannak folyamatban. Ahogy percenként szűkülnek alternatíváik, elérkezik az idő vezetőségük számára, hogy meghajoljanak az elkerülhetetlen előtt. Az önmegadásuk megakadályoz egy csomó szükségtelen fájdalmat és bánatot családjaik számára és különösképpen nekik. Az emberiség aranykorának peremén álltok, és a teljes tudatosságba való visszatérés teljesíti be azokat a próféciákat, amiket a Fény rendelt el Alantisz bukásának idején. Azt akarják, hogy ez legyen a nagy öröm ideje, és a sötétség feleslegesen hosszabbítja a káosz idejét. A Mennyország most azt tanácsolja nekünk, hogy be kell avatkoznunk oly módon, amitől korábban tartózkodtunk, és segítsünk azoknak, akik "kitakarítottak" egy sor sötét földalatti bázist. Több eszközt szétromboltunk és meg is semmisítettünk, amiket a sötétség azon összetett művelete részeként használt, hogy megakadályozza a teljes tudatosságba emelkedéseteket. A partjaitokra való érkezésünk ideje közel van!

Sok Áldás! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Ma azért jövünk, hogy jobban megértsétek mi is folyik körülöttetek. Épp most viszik végbe sok nemzetben azt, hogy előidézzék számos zsarnoki rezsim összeomlását. Társaink is most állítják össze az új eljárásokról szóló megbeszéléssorozatot, amiket azon bankoknak fejtenek ki, amelyek nemzetközi szinten szándékoznak működni. A legfontosabb Amerikában az országos és a nemzetközi bankügyintézés közötti jelenlegi falat ledönteni. Létfontosságú továbbá, hogy az új átlátható működési mód ismert legyen a nagy és a kis bankintézmények előtt is. Ráadásul a nemzetközi felügyeleti ügynökségeknek nagyon szigorúaknak kell lenniük a mindennapi bankügyleti praktikák felülvizsgálata tekintetében. Lényeges, hogy ezek az új ügynökségek hatékonyan és átfogóan szabályozzák a globális bankügyintézés működését.

 A legfontosabb aspektusa ennek, az új pénznemek és a kormányváltások. Ezeknek a területeknek még mindig problémáik vannak. Tovább kövezzük az utat az ideiglenes kormányok általi első néhány bejelentés számára, és minden nemzet összes új pénzét átszállítottuk helyi elosztó központokba. A kiszolgáló bank hivatalnokait ezek a központok képzik ki az új pénzek váltására, és arra, hogy jártasak legyenek azokban az új eljárásokban, amiket a bank pénztárosainak követniük kell. Specifikus új szabályok lesznek adva a banki hivatalnokok minden egyes csoportjának, és a régi rezsim által régóta blokkolt alapok ki lesznek bocsátva, miután a szükséges papírokat hivatalosan elfogadják azok, akik kezdetben az alapokat kapják. Aztán a Szt. Germain World Trust-ból származó pénzek nagy szétosztása megkezdődik.

 Ezen alapok szétosztását azon kormányzati reform-csoportokhoz kötik, melyek ideiglenesen irányítanak majd egy sor fő kormányt. Egy nemzetközi törvényszék hivatalosan megadja erőinknek a jogot, hogy letartóztatásokat tegyenek és leállítsák ezeket a kormányokat. Számos katonai egység és jogi csoport ezen nemzeteken belül segít minket abban, hogy véghez vigyük a letartóztatásokat. Eddig a sötét összeesküvés személyzete közül több ezret fogtak el és vettek őrizetbe, és tartottak különleges biztonságú létesítményeken, melyek a Belső Föld pereme közelében vannak. A mi szándékunk az, hogy nagyon hamarosan befejezzük ezt a műveletet, és képesek legyünk megtenni híradásainkat a Fény Galaktikus Föderációjával együtt. Egy felettébb örömteli idő lesz ez. Namaste!

Ma beszéltünk sok műveletről, melyek megnyitják a ti és a világotok szabadságának ösvényét. Ezeket az eljárásokat még az előtt be kell fejezni, hogy a közzététel megtörténik, és ezen eljárások jelzik, hogy új valóságotok gyorsan közelít. Ez az új valóság az, ami lehetővé teszi számotokra, hogy véghezvigyétek a teljes tudatosságba való átalakulásotokat. Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Website: Planetary Activation Organization
  

      

Originals and translations of Galactic Messages available at

No comments:

Post a Comment

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/

Foldimennyorszag

Foldimennyorszag
Foldimennyorszag

Sheldan Nidle Free Webinar