Followers

Sunday, October 16, 2011

Augusztus 30, 2011


Augusztus 30, 2011 
4 Ik, 15 Uo, 8 Manik

Dratzo! Visszatérünk! Világotok most kezdi érezni annak a nagy változásnak a hatásait, ami fel fogja borítani a fő kormányokat és helyreállítja elidegeníthetetlen jogaitokat. Ez a hatalmas átalakulás lökéshullámokat küld globális tőzsdehálózatotokon keresztül, és azt okozza, hogy a fő kormányok módosítsák külpolitikáik kulcs elemeit. Ezek a változások ráadásul gyorsan megrázkódtatások lesznek a sötét összeesküvésnek is, ugyanis az illuminátusok titkos találkozókon épp azt beszélik meg, hogyan reagáljanak arra, ami rövidesen kiszivárog. Agarthai unokatestvéreink gondoskodtak róla, hogy speciális összekötőik felügyeljék a dolgokat, és informálják ezen sötét egyéneket arról, hogy hatalmon töltött idejük véget ért, és a nagy végkifejlet közeledik. A pénzügyi felelősségnek az US Federal Reserve-től az új Kincstári Bankokra való átruházásáról szóló dokumentumokat épp most hajtják végre. Ráadásul az új kemény-valuta pénzügyi rendszer a végső beiktatás folyamatában van. Ez az új rendszer visszaállítja a monetáris politikát a nép számára, és visszaállítja ezt a világot egy becsületes és igazán takarékos árucserére. Mindazonáltal, ez csak az eljövendő változások egy nagyon kis darabja!

A kulcsfontosságú elem magában foglalja a kormány néphez való visszajuttatását. Évszázadokon át a kormányok azokat részesítették előnyben, akiknek elegendő pénzük, vagy idejük volt "különleges kapcsolatokat" építeni a törvényhozás tagjaival, és/vagy az adminisztrációs ágazattal. Ezek a különleges kapcsolatok töltötték be a kormányt, és ezt fel kell oszlatni. Földi szövetségeseink létrehoztak egy ideiglenes csapatot arra, hogy előálljanak ezen alapvető dilemma megoldásával a modern kormányzás számára. Azt kértük, hogy az új gondviselő kormányok azonnal valósítsák meg azokat a dolgokat, amiket ezt az ideiglenes csapat jóváhagyott, és ezek most benne vannak azokban a megállapodásokban, amiket hivatalosan aláírt néhány hónappal ez előtt több mint 160 nemzet. A vágyunk látni kormányaitokat képessé válni a "szortírozásra", és aztán olyan törvényeket életbe léptetni, amikkel egyetért a polgárainak legnagyobb többsége. A kiválasztott, jómódú kevesek kormányzati korszaka gyorsan véget ér. Ez egy lényeges lépést alkot az önmagát kormányzó galaktikus társadalom felé.

Ennek a sötét összeesküvésnek a közelgő pere és letartóztatása egy nagyon fontos pontot hoz létre. A II. Világháború vége óta a sötétség által létrehozott karmát megfelelően kell a Fénynek kezelnie. Ez a háború az Egyesült Államok illuminátusi frakcióinak befolyását mutatta, míg Európa háttérbe húzódott az Anunnaki és az Amerikai összeesküvés közötti vita közepette. Ez a szituáció arra bátorította ezen amerikai frakciókat, hogy ellenszegüljenek e-világon kívüli mestereik akaratának, amikor azok eltávoztak, és figyelmen kívül hagyják azok maguk után hagyott rendelkezéseit, melyek arról szóltak, hogy tegyék lehetővé az irányítás gyeplőinek átvételét azon egyének számára, akik a Fénybe való visszatérést keresik. Ennek a parancsnak erősen ellenálltak, és ez okozta azokat a "bonyodalmakat", amiknek csak most sikerült véget vetni. Ez a hosszadalmas bonyodalom teremtette meg azt a karmát, amit a közelgő perek fognak megtisztítani. Az új gondviselő kormányok fogják megfelelő irányba mozdítani valóságotokat, ami a közzétételhez vezet, és a teljes tudatosság ösvényéhez Gaia és mindannyiótok számára!

A közzététel, mint arra gyakran emlékeztetünk, egy döntő pont lesz történelmetekben. A közzétételt követően, világotok megnyílik a galaxis csodáira. Tanulni fogtok a galaxis más régióiból való eredetetekről, és a Fény Galaktikus Föderációjában lévő nagyszámú emberi részlegről. Ahogy egyre jártasabbá váltok ezekben a témákban, akkor be lehet mutatni nektek más olyan Lényeket is, akik azt a nagy diverzitást alkotják, ami a Tejút Galaxis. Ajánlatos lépésekben magatokba fogadni ezt az információt, ily módon fel lesztek készülve arra a mérhetetlen mennyiségű adatra, amit tovább kell adnunk nektek. Az ismeretlentől félő idegengyűlöletes Lényekből egycsapásra olyanokká alakultok, akik örömmel fogadják a sokféle spirituális, űr, és Belső Földi családjaikat. A rólatok szóló dossziéink egyértelműen azt mutatják, hogy mélységesen kíváncsiak vagytok annak igazságára, hogy kik vagytok valóban, és miért vagytok itt. Meg kívánjuk válaszolni ezeket a kérdéseket, és aztán elkezdeni egy széleskörű, nyitott beszélgetést közöttünk, ami gyorsan felállítja a teljes tudatosságra való visszatérésetek színterét.

Sok Áldás! A Felemelkedett Mesterek vagyunk! Eljöttünk ma, hogy informáljunk róla titeket, hogy megszabadításotok ideje elérkezik. A sötétség megtett mindent, hogy késleltethesse az elkerülhetetlent. Társaink befejezték az előkészületeket, és rajtunk áll az új valóságotok leleplezésének ideje! Figyeltük, ahogyan Agarthai barátaink lerombolták a sok tervet, amit a sötétség forralt uralma állandósítására. Készülünk az első kapcsolatfelvételre és a csodás bejelentésekre, melyek következnek. Közben akiket kijelöltek a különféle új ideiglenes kormányok feletti irányításra, már készen állnak a parancsok végrehajtására. Az első híradások azokról a rendelkezésekről fognak szólni, amik a jelenlegi rendezetlen állapotból abba az örömteli birodalomba való átmenethez kellenek, mely rátok vár. Ez az új birodalom dicsőséges rendeltetésetek! Itt mindannyian találkozhatunk, és teljes dicsőségben ünnepelhetjük meg világotok visszatérését a Fénybe!

Azt szeretnénk, hogy szerezzétek vissza az öngyógyítás bölcsességének és a megvilágosodás útjának emlékeit. Régen azelőtt, felemelkedtünk és megkezdtük utazásunkat a Menny és a Föld közötti isteni követekként. Tanítottuk spirituális tanainkat, és leírtuk azt a nagy napot, amikor a Mennyország a Földre ereszkedik, és a sötét világ visszatér a Fénybe. Ez a mágikus pillanat most van! A Teremtő végtelen kegyének kedvezményezettjei vagytok! Tudjuk, hogy a Mestereink új tanait nagy szeretettel és isteni elismeréssel fogjátok megkapni. Mindannyian felkészítettük híveinket erre, és nagyon boldogok vagyunk azért, amit most mondhatunk nektek. Sok misztérium melyet mi megtanultunk, most bemutatható és elmagyarázható. Szándékunkban áll megtenni ezt, és magunkkal hozni azt a sok Tanácsot és Rendet, melyek a mi közös, isteni származásunkat alkotják.

A hátralévő utazás könnyű lesz bárkinek, aki szeretettel és hálával fogadja a Felemelkedést. Amikor mélységesen szeretitek egymást, önmagatokat Szeretitek. Legyetek tudatában, hogy valóságotok milyen finoman változik. Minden egyes pillanatban, egy nagy áldás érkezik a Mennyországból, mely finoman megemeli a világ frekvenciaszintjét, megújulást okozva számára, és hogy azzá váljon amivel az Istenség elárasztja őt. A valóságok olyanok mint a víz: amikor áldásodban vegyíted az isteni szándékot Szeretettel, az módosítja a víz karakterisztikáját, és még annak összetételét is. Ugyanez igaz egy valóságra is. Ahogy egy valóság átformálódik az isteni szándék és a kollektív Szeretet által, elkezd gyorsan valami olyanná alakulni, ami sokkal alkalmasabb a teljes tudatosságba való visszatérésre. Ez történik most, és hajthatatlanul rajta vagytok a teljes tudatosságba vezető gyors úton. Namaste!

Ma a világotokban történő eseményekről beszéltünk. Számos esemény készen áll a megnyilvánulásra, mely szó szerint megváltoztatja valóságotokat, és ami hatalmas lendületet fog adni a politikai terep átalakulásának, és az Isteniségre való megnyílásának. Egy nagy spirituális katarzis készül felemelni világotokat, és visszavezetni titeket a Fénybe! Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Website: Planetary Activation Organization
  

      

Originals and translations of Galactic Messages available at

No comments:

Post a Comment

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/

Foldimennyorszag

Foldimennyorszag
Foldimennyorszag

Sheldan Nidle Free Webinar