Followers

Sunday, October 16, 2011

Augusztus 23, 2011


Augusztus 23, 2011 
10 Men, 8 Uo, 8 Manik

Dratzo! Épp most kezdődnek a kézbesítési eljárás utolsó stádiumai! A különféle csomagokat készítik a szétosztásra. Arra lehet számítani, hogy az új gondviselő kormányok általi első hivatalos bejelentéseket követően, a bankok teljes szabadságra lesznek küldve, és a hivatalos szabadság arra lesz használható, hogy átadják az egész Amerikai bankrendszert az új uralkodóknak és szabályzásoknak, melyek a Federal Reserve Rendszer elhalálozása követően kerülnek hatályba. Ekkor az új kemény-valuta bevezetésre kerül. Ez az első része egy nagyobb reformsorozatnak, ami ezzel egy időben hatással lesz a bolygó többi részeire is. Ezt az új világszintű pénzügyi rendszert meg fogja könnyíteni a globális adósság érvénytelenítés; adózás csak termékekre és szolgáltatásokra lesz alkalmazva, de egyéni és vállalati jövedelemre nem; és a titkos trösztalapok is el lesznek indítva azzal a céllal, hogy felváltsák azokat a pénzügyi forrásokat, amiket a kormányaitok használnak. A népek megszabadulnak a súlyos terhektől, és bátorítva lesznek arra, hogy a különféle adó-visszatérítéseket arra használják, hogy a nemzeti gazdaságaitokat ugrásszerűen megindítsák.

Ez az új pénzügyi világ válik alapjává a növekvő jólétnek, mely a most titokban tartott technológiák kibocsátásával rohamosan megindul. Aztán jönnek a fő közzétételi bejelentések, melyek véget vetnek a globális "UFO" álcázásnak. Ez a kinyilatkoztatás támogatni fogja a globális erőszak és a céltalan külföldi katonai állomásozásokat. Ez az az idő világotok számára, hogy visszaköveteljék azokat a darabkákat, melyek sok nemzet területi szuverenitását alkotják, és tárgyalásokat folytassanak a sok országhatár hivatalos megállapításáról. Szándékunkban áll részt venni ezeken a megbeszéléseken, és végre véget vetni minden fajta viszálynak. Ennek ismertetőjele egy gyors és egyenesen győztes-győztes megoldás mindenki számára, észben tartva, hogy a szuverenitás ezen formája nagyon korszerűtlen a globális felemelkedésetek közepette. Mindazonáltal, gyorsan megoldani a határproblémákat egy másik előrelépés, mely megteremt egy világot, ahol adott a béke, a jólét, és az együttműködés. Ez gyorsan a következő lépéshez vezet.

A következő lépés nagyon jelentőségteljes! Itt kezdtek szabadon kölcsönhatásba kerülni Belső Földi unokatestvéreitekkel. Ez a tapasztalat lehetővé teszi számotokra, hogy teljesen más módon szemléljétek bolygótokat: elkezditek látni őt élő vendéglátóként, és mint olyan, ő is igényli a tiszteleteteket. A régi sötét szemléletet gyorsan elvetik, és egy igazabb módja tud működni Gaia tiszteletben tartásának. Ekkor meg lesz a lehetőségetek, hogy a Hold "földszerűvé formálódását" lássátok; aztán képesek lesztek odautazni és felfedezni ezt az átalakult mesterséges objektumot. Ez lesz az első alkalom, hogy a legtöbben közületek elhagyják a Földet, és elmennek egy másik égitestre a mennyekben. Azt kívánjuk, hogy érezzetek nagy Szeretetet otthonotok iránt, és lássátok hogyan tud könnyedén az eredeti két-holdas rendszeretek újra helyreállni a nagyon közeli jövőben. Azt kívánjuk, hogy kezdjétek el megérteni azt a sok csodát, ami új valóságotokká válik, mert végül a legtöbben közületek, a Mars, a Vénusz, és természetesen a Pax polgáraivá válnak.

A közzététel és az első kapcsolatfelvétel rettentően meg fogja változtatni azt a világot, amiben most éltek. Találkozni fogtok spirituális és űr családjaitokkal. Ez az egy tett már önmagában átformál minden információt, amit a sötét összeesküvők megetettek veletek az elmúlt 13 ezer évben. Egyszerre mind egy új valóságba kerültök; az a sok misztikum ami eredeteteket veszi körül, meg lesz oldva, és egy új történelem lesz átadva nektek, mely az ősi Lemúriáig nyúlik vissza. Ez csak a kezdete annak amit meg fogtok tanulni a fizikaiság valódi természetéről, és ezzel a tudással egy tudományos és egyben spirituális filozófia is elérkezik, hogy felkészítsen titeket arra a csodára, ami a teljes tudatosság. Tanítani jövünk, vezetni, és aztán később, hogy egyenrangú felekként fogadjuk el egymást. Nagy hozzájárulásotok, hogy sorsotok az, hogy ismét kapcsolatba kerüljetek velünk, és más érző Lényekkel, akik alkotják ezt a galaxist és azt a több tízezer más galaxist, ami létfontosságú részét képezi egy örökké bővülő Intergalaktikus Uniónak.

Sok Áldás drága Szívek! A Felemelkedett Mesterek vagyunk! Örömmel érkezünk. Elérkezett az ideje, hogy egy új Aranykor kegyes karjaiba emelje az emberiséget, és alapvető bölcsességgel és a teljes tudatosság adományával öleljen át titeket! Világotok a sötétség birodalmában vándorolt közel 13 ezer évig. Most a fény visszatér, hogy megmutassa nektek az isteni utat sorsotok felé. Az amnézia hatalmas időszaka most véget ér. Készüljetek fel az elfeledett információk hatalmas áradatára, melyet a Mennyország a Fény Galaktikus Föderációjának segítségével kegyesen átad. Az összes Fénynek elkötelezett titkos társadalom Ázsiában, Európában, Indiában, és a Közel Keleten arra készül, aminek most kell megtörténni. Egy nagy változás kezdődik világotokban, és annak teljes megnyilvánulásán keresztül, fel lesztek készítve spirituális és űrtestvéreitek tömeges megérkezésére. Örvendezzetek szívetekben, tudva, hogy a nagy nap életetekben végre-valahára elékezik!

Az arany Fény ezen új birodalma terjed széltében-hosszában a naprendszerben. Áldott Létezésetek mindenhová olyan energiákat fog küldeni, melyek fenntartják az életet. Az életformák sok különböző típusával fogtok találkozni. Le fogjátok győzni jelenlegi korlátaitokat, és renométok lesz nem csak ebben a galaxisban, hanem a Teremtés minden egyes szegletében is. Sok évezrede láttuk már ezt a víziót rólatok, és csak most tudtuk meg, hogy milyen fontos is a küldetésünk közöttetek. Elsődleges célunk fényesen ragyogva tartani azt a nagy Fényt, ami mindannyiunkban lakozik, a sötétség szerteágazó tervei és találmányai ellenére is. Ezt örömmel tesszük. Időnként a múltban sokan megadták magukat a sötétség megtévesztő csábításai miatt, és néhányan ezen lelkek közül diadalmasan kiléptek sötét útjaikról és visszatértek a Fényhez! Sok Áldás mindegyiküknek!

Ez a közelgő jóléttel, örömmel, és teljes tudatossággal jellemzett környezet a Teremtő kegyes adománya. Mindannyian üdvözöljük ezt az időt, és lelkesek vagyunk, hogy ez az új valóság kezd testet ölteni. Létfontosságú, hogy nyissátok meg szíveteket azoknak, akiknek Szeretete, isteni szolgálata segített lehetővé tenni ezt a csodás valóságot. Könnyű leminősíteni mindazt ami ehhez kellett, vagy hogy milyen sokáig tartott. A mi célunk isteni közvetítőknek lenni. Felhasználtuk kollektív képességeinket és rávettük a sötétséget, hogy segítsen végrehajtani a fennmaradó feladatokat. Szívből tisztelgünk, és köszönetet mondunk az Agarthai összekötőinknek, akik nagyszerű készségeiket felhasználva, kialakították a végső megállapodásokat, melyek közös sikerünkben tetőztek. Alig várjuk, hogy segítsünk Galaktikus Föderációs vezetőiteknek gyorsan visszajuttatni titeket teljes tudatosságú Fénylényekké. Namaste!

Ma egy másik üzenetet hoztunk nektek arról, mi is történik világotokban. Egy új valóság körvonalazódik. Ez teljes tudatosságot hoz nektek, és egy lehetőséget arra, hogy újra csatlakozzatok hittestvéreitekhez, akik ebben a széles galaxisban laknak, és minden Teremtéshez. Eljön az idő, hogy kiterjesszétek tudatosságotokat, és ismét teljesen magatokra öltsétek az Isteniséget! Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Website: Planetary Activation Organization
  

      

Originals and translations of Galactic Messages available at

No comments:

Post a Comment

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/

Foldimennyorszag

Foldimennyorszag
Foldimennyorszag

Sheldan Nidle Free Webinar