Followers

Friday, November 25, 2011

22.11.2011


November 22, 2011 
10 Cimi, 19 Xul, 8 Manik

Dratzo! Több mondanivalóval térünk vissza világotokról és annak isteni átalakulásáról. Ahogy Gaia egyre közelebb kerül felszíni világotok megváltoztatásához, az Agarthaiak arra használják képességeiket, hogy megakadályozzák, hogy a sötétségnek bármilyen reménye is lehessen a visszatérésre. Épp most álltak össze az Agarthaiak Földi szövetségeseinkkel, és egy általános terv lépett hatályba, melynek első része a különféle titkos kormányok által évtizedek óta fenntartott földalatti és mélytengeri bázisok megsemmisítése volt. Ez a jelentős katonai akció most megvalósult. A sötétség elveszítette több tízezres létfontosságú személyzetét, és a legtöbb exotikus kutatással foglalkozó tudósa és technikusa megtagadta a szolgálatot. Ennek ellenére, amíg a közép-szintű személyzet legutóbbi őrizetbe vételei meg nem történtek, az illuminátusiak nem estek igazán pánikba; de most tudják, hogy saját őrizetbe vételük közeleg. Azok akik oly régóta vezetik világotokat, most látják, hogy az idő gyorsan közeleg, amikor mindegyiküknek szembe kell nézni a dühös állampolgárok hatalmas tömegével, akiket oly arrogánsan manipulált. És a razzia-stratégia valóban kiterjed ezen "sötét királyokra" is.

Világotok törvényi végrehajtó erői jelenleg olyan törvényiratokat készítenek, hogy letartóztathassanak több ezer egyént, akik erősen támogatták a sötét kegyeltek ártó terveit. Ezek a tervek tartalmazták bolygótok letarolását és a világ népességének nagyjából 90%-al való lecsökkentését. Ezeknek a számtalan bűntetteknek az emberiség ellen, amiket nagy részletességgel állítottak össze, több tízezer tanúja van, akiket idéznek ezekben a dokumentumokban, és ezek képezik a hivatalos alapját ezeknek a tömeges letartóztatásoknak, amik a nagyon közeli jövőben lesznek végrehajtva. Amint ez megtörténik, a Nürnbergi perekhez hasonló fog megkezdődni. Ezeket közvetíteni fogják a televízióban. Látni kell az igazságot, és átláthatónak és egyértelműnek kell lennie mindenki számára. Továbbá, teljes kiterjedésében nyilvánossá kell tenni, hogy mi történt az elmúlt néhány évtizedben, és ez különleges kezelést igényel: egy dolog egyszerűen megmutatni a sötétség horrorisztikus tetteit, és igencsak más ezt úgy kifejteni az emberiségnek, hogy milyen sokan voltak manipulálva közületek az Anunnaki és annak Földi kegyeltjei által.

Ennek egy karma-tisztító eseménynek kell lennie, ami előkészít titeket valódi Földtörténelmetek bemutatására, és felállítja a teret olyan eseményeknek, melyek visszajuttatnak titeket Gaia kegyeibe. Évezredek óta becsapott titeket a sötétség. Az Anunnaki és sötét Földi kegyeltjei úgy találták, hogy nagyon könnyű manipulálni titeket; például körmönfontan megnyerni a jó és bátor vezetőségre való igényeteket és a korrektség iránti szereteteteket. Ennek eredménye, véget nem érő háborúk, utálat kampányok, és olyan "vallási" fejlemények voltak, melyeket arra terveztek, hogy fenntartsák vele a háborút és a gyűlöletet. Ez a gondosan összehangolt stratégia úgy működött, mint egy bűvölet, ami hatalmon tartja ezeket a sötét kegyelteket. Most elérkezett az idő arra, hogy megtörjük ezt a ciklust, és egy igazságon, és mindenek felett Isteni Szereteten alapuló valóságra leljünk. Van egy mélyen veletek született természetes igényetek az egymás iránti törődésre, és hogy összegyűljetek közösségetek problémáinak megoldására. Ezek olyan eljárások, amiket meg tudunk tanítani nektek, és lehetővé fogják tenni számotokra, hogy mindenki megelégedésére oldjatok meg bármilyen nehézséget.

Itt az idő, hogy olyan igazsággal, tényekkel és technológiákkal szolgáljunk számotokra, melyek lehetővé teszik közösségeiteknek, hogy sikeresen lépjen előre az Igazság, Szeretet, alázat, és természetesen az isteni kegy erőteljes kardjának oltalma alatt. Eljövünk, hogy tanácsot adjunk átalakuló társadalmaitoknak és mindegyikőtöknek, és ennek felelősségét örömmel vállaljuk. Tudjuk, hogy egy rövid felkészülési periódust követően, visszajuttok korábbi teljes tudatossági állapototokba, és így erre a tanácsadói időszakra mi egy nagy tanító pillanatként tekintünk. Meg fogtok tanulni sok dolgot, ami először elég sokkoló lehet számotokra, de meg kell tenni. Közel 900.000 évvel ezelőtt érkeztetek ebbe a világba teljes tudatossággal, és készen állva arra, hogy kivegyétek részeteket ennek a felettébb szent világnak a fenntartásában. Kiterjeszkedtetek más vízvilágokba is, és együtt egy bámulatos csillagnemzetet teremtettetek. Elérkezik az idő számotokra, hogy megismételjétek ezt a csodálatos hagyatékot, és ismét egy nagy csillagnemzetet kovácsoljatok. Agarthai hittestvéreitek várják velük való újraegyesüléseteket, és így a tettek ideje elérkezik!

Sok Áldás! A Felemelkedett Mesterek vagyunk! Szépséges világotokon nagy tudatossági emelkedés formálódik. A sötétség fegyverei, rendőri brutalitásai, és az égbekiáltó hazugságok használata sem tudja megállítani ezt a nagy felébredést. Ez az egyre növekvő mozgalom szabadságra, személyes szuverenitásra, és mindenki jólétére vágyik. Nem vevő a pénzügyi összeomlásról szóló rettenetes figyelmeztetésekre, vagy az új háborúkkal való fenyegetőzésre, melyek folyamatosan visszhangzanak bolygó szerte. Ez a mozgalom spirituális, és a békét, és a globális együttműködés új korszakát keresi. A követői bátorsága és kitartása felettébb lenyűgöz minket. Ezen egyének sorsa az, hogy elérjék céljaikat! Támogatjuk hűséges erőfeszítéseiket az által, hogy egyre keményebb nyomást gyakorlunk arra, hogy a sötétség kegyeltjei lemondjanak hatalmi pozícióikról. Biztosak vagyunk benne, hogy ezen tettek ideje közeledik, és elérkezett az istenileg megfelelő idő a valóságotokban való hatalmas váltásra!

A változást nagyban felerősítette az egyre erősödő új energiák beáramlása világotokba. Valóságotok összeomlik, és most nagy szükség van arra, hogy valami olyanná állítsa vissza önmagát, ami teljesen más ahhoz képest amit most ismertek. Ez a változásra való igény, nagy földrengéseket produkál, melyek már fél évtizede megrázzák társadalmaitokat, és még többre lehet számítani mindaddig, míg meg nem változik társadalmaitok Gaia-val való kölcsönhatása. Ő rendkívül tiszteletben tartja szándékaitokat, és mélységesen vágyik rá, hogy viszonozzátok ezt neki. Ő tudja, hogy csak a kormányzatban és az általános hozzáállásban való drasztikus változás hozhatja el ezt a nagyon szükséges átalakulást. Ő a növekvő tudatosságotokban látja ennek lehetőségét, és szívből bíztat titeket. Mi is győzelmeteket várjuk, és teljes, szeretetteli partnerkapcsolatotokat Gaia-val és az ő bámulatos spirituális kíséretével!

Az új energiák egy új valóságot hoznak elő, ami egy puccs a sötétek számára, akik egyre tisztábban fogják fel, hogy bukásuk itt van. Ők egyszerűen csak egy visszatartó akcióban vesznek részt, melynek ereje napról napra gyengül. Itt a lendület, mely elűzi őket a hatalomról, és eljuttatja ártó tetteiket a nyilvánosság fényébe, és őket pedig a bíróságra. Szent társaink személyzete a helyén van, hogy kijelölje az új kormányokat, és azokat az erőforrásokat, melyek sikerüket biztosítják. Amit mi mindannyian folytatunk, az az, hogy várjuk az istenileg megfelelő időt, melyet a Mennyország jelölt ki számunkra. Ez a közelgő idő egy dicsőséges ajándék lesz az emberiségnek, és a tömeges földreszállás és a teljes tudatosság bevezetője lesz. Izgalmas idők ezek! Mindannyian Sok Áldást és isteni kegyet küldünk nektek. Itt van a Fény Kora mindenki számára!

Ma a világotokban történő sok változásról folytattuk megbeszélésünket. Ezek csupán a kezdete annak, amit rövidesen meg fogtok tapasztalni. Örvendünk mindennek ami kitudódik, és nagyon számítunk a közzététel pillanatára, és az első kapcsolatfelvétel megkezdésére. Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Website: Planetary Activation Organization
  


Dear Readers,

  We are looking for new translators English-Romanian and English-Slovakian, for Sheldan Nidle’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
aand we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

      

Originals and translations of Galactic Messages available at

No comments:

Post a Comment

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/

Foldimennyorszag

Foldimennyorszag
Foldimennyorszag

Sheldan Nidle Free Webinar