Followers

Thursday, November 17, 2011

November 15, 2011






November 15, 2011 
3 Cauac, 12 Xul, 8 Manik

Dratzo! Visszatérünk! Az idő gyorsan dönti le azokat a tér-idő-rácsokat, melyek jelenlegi valóságotokat képezik. Az egyre növekvő új energiák beáramlanak ezekbe a rácsokba, és megrázkódtatják a sötétség felettetek való befolyásának alapjait. Közel 13 évezreddel ezelőtt az Idő Urai és a helyi Elohim építette meg ezeket a rácsokat ideiglenes eszközként azzal a céllal, hogy lehetővé tegye életben maradásotokat, és ezek most gyorsan feloszlanak. A sötétek tudják ezt, mégis ellenállnak bizarr terveikkel, hogy mindannyiótokat beugratva tartsanak a sötét fennhatósági területeiken belül. Elérkezett az idő, hogy szembeszálljunk a megtévesztésetekre irányuló tevékenységeikkel, és megszabadítsuk világotokat egyre gyengülő markuktól. Ahogy körültekintetek, látva világotok politikai és gazdasági körülményeit, láthatjátok, hogy milyen közel áll minden a teljes összeomláshoz. Figyelemmel követtük ennek a sötét összeesküvésnek a furcsa manővereit, és láttuk milyen könnyedén tartják távol folyamatos fantáziáikat attól, ami most nyilvánvaló módon valósággá válik. Agarthai unokatestvéreink elsődleges kötelességüknek tekintik értetek, hogy megszabadítsák felszíni világotokat ezektől a romlott megtévesztésektől, és mi itt vagyunk, hogy teljes mértékben támogassuk ezt a létfontosságú feladatot!

Konzultáltunk a képviseletetekben azokkal, akik alig várják, hogy életre keltsék az új gazdasági és politikai rendszert, ami meg fog szabadítani titeket a sötétség zsarnokságától. Ebben a témában különféle törvényi dokumentumok lettek elkészítve, és az új gazdasági rendszer első lépései most indulnak meg ezen spirituális beállítottságú és vagyonos csoportok által. Az Agarthaiak segítenek Felemelkedett Mestereiteknek, akik évezredek alatt összehoztak egy globális hálózatot, mely lehetővé teszi minden ilyen csoport számára, hogy egymás között kommunikáljanak. Épp most, a spirituális forradalom végrehajtásához szükséges összes előzetes munka elkészült, hogy Fényre változtassa valóságotokat. A következő fázis az, hogy le kell taszítsa a hatalomról a sötét kormányokat, és meg kell alapítani azokat az új nemzetközi szervezeteket, melyek a békének, szabadságnak, együttműködésnek, és természetesen a jólétnek kötelezték el magukat! Ezen szervezetek kezdeti szabályzatait már világotok legtöbb állama aláírta. Megérett a tettek ideje!

A Földi szövetségeseink számára kijelölt kapcsolattartók azt jelentették, hogy elkészültek azokkal a biztonsági eljárásokkal, melyek biztosítják a különféle számlák biztonságát és a kézbesítések sima kifizetését, és mi arra számítunk, hogy a kézbesítések rövidesen megtörténnek. Mivel ezek a fejlemények igen megrázóak lesznek a világotokban lévők legtöbbjének, elintéztük, hogy nyugtató energiák jelenjenek meg, így ez a tranzakció amennyire csak lehet, stresszmentes lesz. Földi szövetségeseink a Felemelkedett Mesterek felügyelete alatt arra vannak ösztönözve, hogy az "isteni szándék" áradatával alakítsák át világotokat. Ez a szándék katalizátora lesz azon új valóság beindításának, melyről beszélünk. Világotok sötétségről Fényre váltása egy felettébb izgalmas idő, és kulcsfontosságú esemény a közzététel. Ezen a ponton mint tudjátok, meg fogjuk tenni a saját híradássorozatainkat világotok számára, amint a közzétételt hivatalosan bejelentik.

Sokkal láthatóbbá is szándékozzuk tenni magunkat nektek a nappali égbolton, amint az új kormányzást beiktatják. Ennek a nagyobb láthatóságnak van egy olyan célja, hogy kihangsúlyozza a sötétség számára, hogy semmilyen végső akadályozó kísérletet nem tolerálunk. Ugyanebből az okból, számos olyan ellenintézkedést is beindítunk, amiket a múlt héten megvitattunk, hogy megelőzzük az összeesküvés azon terveit, amikkel meg akarja zavarni a jótékony társadalmi programokat, melyeket az új kormányok fognak bevezetni. Felállítottunk olyan "védelmi intézkedéseket", melyek arra lettek kialakítva, hogy még csírájában elfojtsák ezeket a romboló terveket. Agarthai unokatestvéreink röviden tájékoztatták az új kormányok bizonyos tagjait a biztonsági felügyeleti terveinkről, és hogy figyelemmel követünk minden új kormányzati tagot, hogy biztosítsuk, hogy semmi gyanús dolog ne történhessen a hatalom gyeplőinek átvétele előtt, során, és után. Azt akarjuk, hogy az új kormányok olyan simán hajtsák végre az előírt társadalmi programjaikat, amennyire csak lehet, mivel csak egy pozitív légkörben lehet a közzétételbe belemenni örömteli és nyitott módon.

Sok Áldás! A Felemelkedett Mesterek vagyunk! Nagy hírekkel jövünk ezen a napon! Valóságotok megváltozásának ideje elérkezett! Utasítottuk titkos szent társadalmainkat, hogy hozzák előre a kézbesítést és a bejelentéseket! Világotok látszólag a megszokott módon működik, de az igazság az, hogy olyan mértékű káoszba csúszik bele, amit normál esetben a kihalás kora követne. Ennek Fényében, szükségessé válik alternatívával szolgálni, ha egy ilyen katasztrófára végül lehetségessé válna, és ebből az okból "felszíni" társaink rengeteg időt fordítottak rá, hogy új társadalmi, gazdasági, és politikai reformokat alakítsanak ki jelenlegi társadalmaitok számára. Ezek az új rendszerek a helyükön vannak, és épp a végső ellenőrzések folynak, mielőtt a nagy spirituális forradalom megkezdődik. Drága bolygótokon mindenütt szabadságért, személyes szuverenitásért, és jólétét kiáltanak! Ezek a szent könyörgések az elképzelhető legteljesebb mértékben lesznek megválaszolva!

Lord Surea elrendelte, hogy világotokat meg kell szabadítani a sötétségtől, és annak hajthatatlan kegyeltjeitől! Ez a felhívás visszhangzott a Mennyeken át, és eljuttatott minket ahhoz, hogy kikutassuk hogyan segíthetünk a ti spirituális és galaktikus testvéreiteknek. Ezek a bölcsek csoportokban érkeztek, és a végső jelünkre várnak, hogy bevethessék mindent eldöntő energiáikat ebbe a szent összetűzésbe, és megszabadítsanak titeket a sötétség vészjósló fogságából. Ez a nagy mennyei összejövetel itt csak azért van, hogy felhasználva széleskörű és kiterjedt képességeiket, biztosítsák, hogy növekvő spirituális és fizikai változásaitokat többé ne gátolhassák meg a sötét kegyeltek mesterkedései, akik jelenleg irányítják életeiteket. Évezredek óta azzal foglalkozunk, hogy életben tartsuk a Fényt életeitekben bizonyos szinten, és most itt az idő, hogy kiterjesszük ezt és kizárjuk a sötétséget a felettetek való hatalmából és fennhatóságából.

Ahogy a sötétség elleni lépések végső sorozata kigördül, szilárdan kitartunk amellett, hogy felállítsunk egy új valóságot, ami elhozza a Fényt, és annak isteni kegyességét mindannyiótok életébe. Ami most történik, az egy mély átalakulás valóságotok tudatosságában, mely kikövezi az utat a teljes tudatosság állapotába való visszatérés számára. Ez a Mennyország határtalan dicsőségével való újraegyesülésetekkel végződik. Valójában ugyanilyen mértékű változás történik mindenütt galaxisotokban, ami a Tejutat egy nagy jelzőfénnyé változtatja a fizikaiság ezen aspektusa számára. Örülünk, hogy erőfeszítéseink, imáink, és irányításunk elvezetett ehhez a nagyon különleges pillanathoz mindannyiunk számára. Jöjjünk össze és üdvözöljük a mi spirituális és galaktikus családjainkat, és ünnepeljük egy valóban bámulatos jövő kezdetét mindannyiunk számára. Isten áldja mindegyikünket és mindenkit!

Ma ezeket az üzeneteket azzal a szándékkal folytattunk, hogy tájékozottan tartsunk titeket azokról a nagy változásokról, melyek készek átalakítani valóságotokat. A flottánk és a Felemelkedett Mesterek, és minden áldott Lény azon munkálkodik, hogy visszajuttassa szép világotokat a teljes tudatosságba, és szívbéli köszönetet mond nektek mindazért amit minden egyes nap el kell viselnetek. Nehézségeitek vége már karnyújtásnyira van! Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)


Website: Planetary Activation Organization
  


 

Dear Readers,

  We are looking for new translators English-Romanian and English-Slovakian, for Sheldan Nidle’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
aand we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.


      

Originals and translations of Galactic Messages available at





No comments:

Post a Comment

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/

Foldimennyorszag

Foldimennyorszag
Foldimennyorszag

Sheldan Nidle Free Webinar