Followers

Sunday, November 6, 2011

Október 25, 2011






Október 25, 2011 
8 Etznab, 11 Tzec, 8 Manik

Dratzo! Visszatérünk! A Földi szövetségeseink különböző céljaira kirótt moratórium lejárni készül. Nehéz feladat volt lokalizálni és őrizetbe venni mindazokat az egyéneket, akik részt vettek a sötétség utolsó késleltető akcióiban. Ugyanakkor azok akikre rá volt bízva sok fontos pozíció, kiderült, hogy csak a sötét elit által régóta elhelyezett hullámtörők voltak, épp az ilyen eshetőségekre, mint ez is. Földi szövetségeseink legutóbbi rajtaütései kisebb létesítményeken hatalmas mennyiségű embert fedtek fel, akiket hozzá kell adni a mi egyre-növekvő letartóztatási listánkhoz. A helyszín, ahol ezeket az egyéneket tartják, gyorsan szinte egy kis várossá válik! Szándékunkban áll ezeket az embereket különleges felszíni létesítményekbe szállítani, amint a sötét összeesküvés kormányai lemondanak, és az új kormányzás a helyére kerül. Akkor hozzájuk tesszük azokat a személyeket, akik a kormányban a sötétség illegális trükkjeinek részét képezték, és aztán bejelentjük a különleges perek dátumait. Ezek a perek a polgári szokásjog keretein belül lesznek lefolytatva, és az alkotmányos és polgárjogi elvek megszegéséről fognak szólni.

Ezek a perek nemzetközi szinten fognak folyni. Földi szövetségeseink és Agarthai unokatestvéreink együtt, már több tízezer egyént letartóztattak. Ezeket a személyeket és azok magasabb beosztású kollégáit a régiókon belül fogják törvényszék elé állítani, és minden egyes régió felelőssége saját tárgyalásainak a levezetése, és ezen egyének elítélése, amennyiben bűnösnek tartják őket. Nemrég felállítottunk speciálisan felépített holografikus környezeteket, hogy otthont adjunk az elítélteknek, míg a metamorfózis Fénykamrákba való költözés meg nem kezdődik. Korlátolt tudatosságú valóságotok lényegében kétféle embert eredményezett: gazdagokat és szűkölködőket. Ezen csoportok közötti egyenlőtlenség karmikus minták sokaságát teremtette, valamint kötelékeket közöttetek, és mindez elengedésének kulcsa, egyszerűen a Szeretet és a megbocsátás. Generációk életei játszódtak le egy mérhetetlenül találékony és összetett eposzban, melyet mesteri drámaírók írtak meg: ti! De itt az idő, hogy véget vessünk ezeknek a drámáknak.

A teljes tudatosságra való váltás áll előttetek. Ebben a létezési módban, könnyen felidézhetitek bármely életetek minden egyes másodpercét, amit elő akartok belőle hívni. Így megláthatjátok, hogyan fonódtatok össze egymással különféle drámákban, hosszú éveken, évtizedeken, vagy akár egy életen át. Mindennek a célja az volt, hogy keresztülmenjetek egyénileg, vagy kollektíven olyan tapasztalásokon, melyek építhetik bölcsességetek tárházát, mint amikor bizonyos "leckéket" akartok megtanulni. Most fel fogjátok fedezni az okokat, melyek ezen megtapasztalások mögött rejlenek. Használjátok fel ezt a tudást úgy mint mi, hogy szélesítsétek perspektívátokat azzal kapcsolatban, mi tesz egy személyt "emberivé". Felfedezhetitek azon "emberi tapasztalat" teljes skáláját, melyen mi is keresztülmentünk. Szomorúságot és humort is fogtok találni, miközben lehetővé teszitek drágán megszerzett bölcsességetek beáramlását, ahogy megvizsgáltok olyan más bolygókultúrákat, melyek hasonló korlátozott tudatállapotban vannak. Külsős szociológusaink mélységesen értékelik világotokon töltött idejüket, és ti is a legbölcsebb és legkeresettebb Lelkekké váltok kiterjedt tapasztalatotok végett.

Az új politikai és gazdasági rendszert Földi szövetségeseink és Agarthai unokatestvéreink állították össze, és nagyon közel áll a megnyilvánuláshoz. Az utolsó titkos kormányzati földalatti bázisok is be lettek zárva, és evakuáltuk a sötét összeesküvés több ezer alattvalóját azokról. A figyelmünk most a fő konspirátorokra irányul. Arra számítunk, hogy képesek vagyunk a sötétség illegális rezsimjeit lemondásra kényszeríteni, és így ez a művelet készen áll arra, hogy megkezdődjön. Földi szövetségeseink a Felemelkedett mestereitek isteni rendelkezése és felügyelete alatt, birtokolnak egy katonai szövetséges osztagok állal támogatott törvényes felállást, ami erkölcsi és törvényi tekintélyét felhasználva, leállítja a sötét összeesküvés szolgálatára elkötelezett számos nemzet katonai erőit. Boldogan jelenthetjük, hogy ezek az erők egyre erősebben hajlanak a Fény felé, és ez az átállás egy olyan ponthoz közeledik, ahol a megmaradt sötét kormányok kibillenhetnek a hivatalból. Amint ezt a szituációt a sötétség teljes mértékben elfogadja, az új kormányzás és a bejelentések, melyet a kézbesítések követnek, lehetővé válnak.

Sok Áldás! A Felemelkedett Mesterek vagyunk! Bolygótok a végső stádiumában van annak, hogy teljes tudatosságba juttassa magát. Spirituális Hierarchiája késleltette az utolsó néhány lépést, mely felszíne átalakítását harangozza be. Ráadásul, érezve Gaia mély vágyát a tudatosságának felemelése iránt, mi Felemelkedett Mesterek, begyorsítottuk az emberiség transzformációjához hozzájáruló eljárásokat, a pénzügyi és kormányzati struktúra működési alapszabályait is beleértve. Most a társadalmi pszichológiátok nagymértékű szemléletváltására van szükség: lényegében ez magában foglalja a szilárd anyagi világból egy spirituálisabb világnézet felé haladást. Egy olyan társadalomra van szükség, ami kölcsönös figyelmen és minden iránti tiszteleten alapul. A megosztottságok és a gyűlöletek, melyek régóta jellemezték Földi társadalmatokat, többé nem elfogadhatók; itt az idő, hogy elismerjétek, hogy "egyek" vagytok egymással, és olyan társadalmi struktúrákat hozzatok létre, melyek ebből a hitvallásból erednek.

Ezek a struktúrák akkor fognak megnyilvánulni, amikor a beszélt változások valósággá válnak. Társaink nagy állhatatossággal megteremtették azokat a körülményeket, melyek egy ilyen világot lehetővé tesznek. A vágyakozásotokat ezen új valóságok iránt, láthatóvá teszi a sok kormányváltás, és azok a nyilvános kiáltványok, melyek gyorsan egy globális mozgalommá válnak a béke, igazság, és jólét iránt. Hallgatólagosan hozzátartozik ehhez egymás egyetemes elfogadása. Kijelentitek magatokról, hogy egy egyesült és szabad emberiség vagytok, és annak bizonyítékául vesszük ezt a globális mozgalmat, hogy valóban St. Germain wold trust-jára vágytok, és azon létesítményekre, melyeket társaink létrehoztak és csak arra várnak, hogy megszülethessenek. És eljön az idő, hogy ezek a dolgok napvilágra kerüljenek, és elkezdjük közös lépteinket egy teljesen tudatos új valóság felé!

Megkértük társainkat, hogy végezzenek minden hátramaradt részlettel, és adják ki a jólétet a népnek. Rendkívül fontos, hogy a jelenlegi kormányzási formát le kell váltani, mivel a sötétség-orientált rezsimek a legfőbb akadályok, melyek megakadályozzák a régóta megígért alapjaitok kézbesítését. Ennek csúcsa a közzététel, és mindaz amit ezzel együtt olyan gyorsan be kell jelenteni, amennyire csak lehetséges. Ezek a kérdések már túl régóta megoldatlanul hevernek. Most Gaia arra vágyik, hogy előre haladjon az átalakulásával, és a mi időbeosztásunk is elérte azt a pontot, ahol már nem lehet több késleltetés. És így kiküldtünk egy egyszerű hivatalos közleményt az Agarthai barátainknak és a Galaktikus Föderációnak, ami azt ajánlja nekik, hogy cselekedjenek képviseletünkben, és tegyék meg most! Itt az idő, hogy félre tegyük a protokollt, és engedjük szeretett bolygónknak és az ő népeinek, hogy szabad legyen!

Ma folytattuk beszélgetésünket veletek az által, hogy folytattuk saját üzenetünket és a Felemelkedett Mesterekét is. Eljött az ideje, hogy akik közel 13 évezrede hatalmon voltak, most leálljanak. Az Anunnaki belépett a Fénybe, és itt az idő a sötét kegyeltek számára is, hogy hasonlóképpen tegyenek. Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Website: Planetary Activation Organization
  

      

Originals and translations of Galactic Messages available at





No comments:

Post a Comment

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/

Foldimennyorszag

Foldimennyorszag
Foldimennyorszag

Sheldan Nidle Free Webinar