Followers

Sunday, November 6, 2011

November 1, 2011


November 1, 2011 
2 Chicchan, 18 Tzec, 8 Manik

Dratzo! Visszatérünk! Valóságotok tér-idő-rácsának összeomlása tovább gyorsul. Ezek a rácsok táplálják és tartják fenn valóságotok létezését, és elég nyilvánvaló, hogy elérte azt a pontot, ahol állandósága többé már nem működik. Elohim csapataitok jelezték, hogy elérkezett a pillanata annak, hogy átköltözzetek egy ideiglenes birodalomba, az új teljes tudatosságú valóságotokba való végső költözés megtörténéséig. A jelenlegi birodalmatok folyamatos felbomlása csak azt hangsúlyozza számunkra, hogy a sötét összeesküvésetek eltávolítását jelenlegi kiemelt pozíciójából azonnal meg kell tenni. Kommunikáltunk Földi szövetségeseinkkel erről az egyre kínosabb helyzetről, és megkértük Agarthai unokatestvéreinket, hogy hozzák előre a tettek végső határidejét. Közben megterveztünk egy olyan forgatókönyvet, ami lehetővé teszi, hogy közvetlen beavatkozzunk és megtegyünk mindent a teljes tudatosságba vezető országút következő mérföldkövéhez. Tudós kontingensük megkezdett egy teljes analízist arról, hogy hol állnak most tudatossági rácsaitok, mivel ezek a rácsok azok, amik a leggyorsabban változnak, és ez az ami lehozza valóságrácsotok szerkezetének többi részét.

Valóságotok összeomlásának begyorsulása most szorosabb együttműködésbe juttat minket az Elohimmal, hogy módosítsuk azt a rácsrendszert, ami megteremti az ideiglenes birodalmat, így "időt" adva nektek széthulló társadalmi rendszeretek leváltására és feljavítására. Legalábbis, ez ad nektek egy nagyon kis időt arra, hogy egy kollektívaként, együtt változtassátok meg világotokat, és készítsétek elő társadalmaitokat a közzétételre és az első kapcsolatfelvételre. Nem tudjuk eléggé kihangsúlyozni hatalmas jelentőségét annak amit mondunk nektek: létfontosságú, hogy arra használjátok fel ezt a lehetőséget, hogy összejöjjetek és spirituálisabbá változtassátok világotokat. Nem kell állandóan ismételgetnünk, hogy a jelenlegi halott. A Földi szövetségeseinkre nehezedő nyomás egyre nő, mivel nincs több idő a tingli-tanglizásra. A Mennyország teljesen egyetért az értékelésünkkel, és megkért minket, hogy nyomatékosítsuk a sürgősséget minden résztvevő számára. Ennek értelmében, összekötő csapataink ki lettek küldve egy alapvető tennivaló lista kíséretében, és meg kívánjuk tenni a szükséges tetteket a nagyon közeli jövőben, hogy biztosítsuk közös sikerünket.

Hogy informáljunk titeket ezen a ponton környezetvédelmi helyzetetekről, nem volt vállalható azzal kapcsolatos előrelátás nélkül, hogy hogyan prezentáljuk a tényeket nektek. Türelmesen figyelemmel követtük világotokat, nagyon vártuk a pillanatot, amikor egy közvetlenebb kapcsolat lehetségessé válik veletek, és ez a pillanat most van. Eláraszt titeket a tudatosság-emelkedés energiáinak új sorozata, ami még nagyobb mennyiségben áramlik be 11 Imix, 4 Tzec, 8 Manik (2011 Október 28.) óta. Ezek az új energiák egy másik olyan tényező, ami további nyomást gyakorol rátok, hogy megváltoztassátok világotokat, és különösképpen azzal kapcsolatos szemléleteiteket. A valóságok lényegében törékenyek, és elég ideiglenes konstrukciók, és az egyik dolog amit minden nap megcsinálunk az az, hogy előre összeszedjük a szükséges javításokat, hogy fenntartsuk azt a valóságot amiben éltek. Ez olyan dolog, amit ti is tenni fogtok, amint visszatértek a teljes tudatosságba. A mi feladatunk most az, hogy eljuttassunk titeket is oda olyan gyorsan amennyire csak lehetséges, és hogy véget vessünk a jelenlegi minden egyes bizonytalan helyzetnek.

Alig várjuk, hogy felgyorsítsuk terveinket, mivel teljesen előkészültünk a beavatkozásra, és hogy amilyen gyorsan csak lehet, elhozzuk nektek új valóságotokat. Megkérjük Földi szövetségeseinket, hogy hozzák előre a kormányváltások időpontjait. Azt is kérjük, hogy gyorsan vigyék végbe a jóléti kézbesítéseiteket, és álljanak elő a végleges megoldással azzal kapcsolatban, hogyan lehet prezentálni a közzétételt, mivel azt akarjuk, hogy szokjátok meg a tényt, hogy itt vagyunk. Továbbá el kell kezdenetek megérteni a teljes tudatosságba való átalakulásotok átfogó kontextusát, mivel amint visszatértek ebbe az állapotba, könnyebben fogjátok megérteni mit is teszünk mi azért, hogy megváltoztassuk nem csak a ti valóságotokat, hanem Gaia valóságát is. Számos okból kifolyólag akarjuk inkább előbb véghez vinni az első kapcsolatfelvételt veletek, minthogy késő legyen. A hajóink készen állnak fogadásotokra, ahogyan személyes vezetőitek is, úgyhogy idézzük elő ezt együtt!

Sok Áldás! A Felemelkedett Mesterek vagyunk! Végre-valahára elérkezett az idő, hogy elhozzuk a béke és a megvilágosodás új korát a Földanya számára! Évszázadokon át figyeltük, ahogyan a változás Fénye egyre erősebbé és erősebbé válik, míg most a sötétek visszavonulnak! De még mindig megmarad az ő mintájuk ezen világ számára. Ezen minta egyre nagyobb mértékű jelentéktelensége ellenére mégis beleragadtatok olyan hitrendszerekbe, amik erőt adnak a sötétségnek. Azt kérjük most tőletek, hogy álmodozzatok és vizualizálódjatok egy csodás új világról, ami kedves, gondoskodó, és bőséges. Vizsgáljátok meg szemléleteiteket és változtassatok rajtuk. Tekintsetek rájuk úgy, hogy azok a szívbéli vágyaitok, és minden élettel való egység látomásaivá válnak. Így felfedezhetitek azon eszközöket, melyekkel átalakíthatjátok azokat a mintákat, amik jelenleg elfedik a lényegét annak ami "emberré" tesz titeket. Itt az idő, hogy újra átvizsgáljátok a "teremtés erejéről" szóló igazságot, és átfogalmazzátok "az emberi kondíció" fogalmának jelentését.

A Szeretet és Fény több egy közhelynél; az egy létállapot. Ahogy elkezditek feladni szkepticizmusotokat, képesek lesztek megkezdeni valóságotok újjáépítését. Mindannyian a szentség minőségét birtokoljátok. Ez az elsődleges kondíció el volt nyomva bennetek, amióta a sötétség "kirezetelte" ezt a valóságot közel 13 ezer évvel ezelőtt. Mi azok leszármazottai vagyunk akik megtanulták elengedni ezt a sötét kondíciót, és akik az után kutattak, hogy előhozzák a mi természetes hajlamainkat a Szeretet és Fény iránt. Törekvéseink eredménye volt az ártatlanságunk és érintetlen szentségünk visszatérése. Ez sok belső munkát és sok Mennyei segítséget igényelt, és most ez a mennyei segítség ismét itt van egy energia formájában, mely elérhető mindenki számára, hogy segítségül hívják, és azt kérjük tőletek, hogy vizualizáljátok azt, és így erősítitek azt önmagatokban, és rajtatok keresztül valóságotokban is. Elérkezett a csodák és a csodálkozások ideje!

Ez az új valóság most kezd manifesztálódni megannyi áldott módon. Minden nap azt vesszük észre, hogy a bolygó energetikailag egyre szebbé válik. Ahogy a régi valóságrács összeomlik, láthatjuk, hogy fénysávok és furcsa felhő formációk jelennek meg hirtelen az égen, mely mindenki számára megfigyelhető. Ezeknek az "angyalfelhőknek" az egyre növekvő száma azért van itt, hogy szétszórja azokat a csodálatos energiákat, amikről épp most beszélünk. Hálásak vagyunk, hogy űrcsaládunk meglátogat minket egyre növekvő számban, és örülünk a ténynek, hogy a Mennyország Fénye záporozik körülöttünk. Mindez napi feladatainkat, hogy segítsünk titeket, könnyebbé teszi. Nagyon örülünk annak is, hogy egyre több embert látunk mindenütt világotokon, akik napi Szeretet imáikat küldik nekünk. Elérkezik az idő mindannyiunk számára, hogy átalakítsunk mindent, és fizikai Angyalokká váljunk ismét!

Ma folytattunk megbeszélésünket veletek. Szándékunkban áll a közzétételt nagyon rövidesen megtörténtetni, és akkor mindannyian találkozhatunk! Világotoknak gyorsan vissza kell jutnia a Fénybe, és mindannyiótokat ismét teljes tudatosságúvá kell tennie. Akkor együtt bontakoztathatjuk ki az isteni tervet, valamint békét és Fényt hozhatunk a fizikaiság minden részébe. Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Website: Planetary Activation Organization
  

      

Originals and translations of Galactic Messages available at

No comments:

Post a Comment

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/

Foldimennyorszag

Foldimennyorszag
Foldimennyorszag

Sheldan Nidle Free Webinar