Followers

Friday, December 2, 2011

29.11.2011 
29.11.2011 
4 Ben, 6 Yaxk'in, 8 Manik

Dratzo! Sok megbeszélni valóval térünk vissza hozzátok. Számos esemény készül történni, mely egy új valóságba katapultálja világotokat. Jelenleg sok olyan szituációt láttok, ami globális felállásotok közelgő összeomlását mutatja. Ráadásul ezek a társadalmi struktúrák a felismerésekből fognak kifejlődni. Például a rezsimváltás manapság egy teljesen új dimenziót vet fel: korábban akik levertek egy zsarnokot, idővel visszatértek ugyan arra, amit annak idején oly eltökélten le akartak váltani. Most azonban akik leváltják a zsarnokot, gyorsan felfedezik, hogy a nép nem akar hátradőlni és hagyni a régi módszerek visszatérését. Most egy olyan törekvés van, ami a helyes úton tartja az új vezetőséget, és a beígért reformok bevezetését. Az erre való összpontosítás és elszántság megmutatja a különbséget a mai és a tavalyi felkelések között. A tudatosságban való emelkedésetek az az összetevő, ami lerombolja az ősrégi zsarnokság szindrómát, és lehetetlenné teszi, hogy a legutóbb hatalomra kerültek irányt váltsanak a nép által felállított útirányról.

Mi azt mondjuk, hogy a tudatossági változásotok végérvényesen megváltoztatja jelenlegi társadalmatok működési módját. Kleptokráciátok többé nem kapja meg azon tisztelet semmilyen fokát sem, amit korábban megköveteltek, és gyorsan terjed az ingerültség azon módszerekkel, melyek társadalmaitokat és azok felelős kormányait irányítják. Ez a látható "engedetlenség" a biztos ék végét jelenti. Annak megvalósítása vert gyökeret társadalmatokban, hogy többé nem tolerálják azt a nyilvánvaló módon zabolátlan durvaságot, amit kormányzásnak tartanak, és a nép mindenütt mélységesen egy teljesen más prototípusra vágyik. Ráadásuk ez a vágyakozás beszivárog azoknak az elméjébe is, akik kegyeltekként szolgálják az uralkodók "különleges érdekeit". Ez egy olyan bizonytalanságot hoz létre, ami az összes kormányt aggasztja: hogyan maradjanak életben egy ilyen egyre növekvő nyugtalanságban? Ez a kérdés hallatszik a levegőben, és tisztán jelzi annak fontosságát, ami bolygó szerte történik. Valóságotok központját valójában már nem lehet összetartani.

Ezen példátlan körülmények között, a "játékszabályok" forradalmasításának szükségessége elsődleges követelménnyé válik, és épp egy ilyen új szabályrendszer formálódik Földi szövetségeseink, és különösképpen világotok sok titkos szent társaságának terveiben. Ezek magukban foglalnak egy új kormányzási rendszert, és egy jólét-orientált új gazdasági rendszert. Mindez egy növekvő spirituális tudatosságban gyökerezik. Világotok népeit már nem fogják többé megosztani és becsapni; nagy szükség van a becsületességre és a fedhetetlenségre, és egy átlátható és jelentőségteljes kölcsönhatásra a kormány és annak polgárai között. Nincs más működőképes forgatókönyv. Az átmeneti idő közeledik ahhoz a pillanathoz, ahol az új prototípusok megnyilvánulnak. Földi szövetségeseink mindent előkészítettek, és készen állnak felállítani a zászlórudat, és mindemellett a hatalmas jólétprogramokat, melyek jó úton haladnak, hogy kézbesítve legyenek számotokra. Ezek a dolgok mind része egy sor spirituális alapú eljárásnak, melyek véget fognak vetni a sötét összeesküvésetek hatalmának.

Mindennek kulcsfontosságú összetevője természetesen a közzététel. Mint látjátok, új módszerek lesznek, új kilátásokra fogtok lelni számos dologban, beleértve az univerzum szemléletét és a benne betöltött helyetekét is. A tudatosság kíváncsiságot és nyitottságot teremt, ami létrehozza annak igényét, hogy újradefiniáljátok alapszemléleteiteket mindennel kapcsolatban. A mi feladatunk itt egy nyílt és őszinte párbeszédet kezdeni veletek, hogy megválaszoljuk az összes kérdéseteket, mely végül a következő isteni átmenetetekhez vezet: a teljes tudatosságba való visszatérésetekhez. A Mennyország szárnyai alatt, várjuk a megfelelő isteni időt, hogy felfedjük jótékony létezésünket nektek, és most elérkezett az időpont egy világszintű általános közzétételhez. Ez igényel néhány gyakorlati földreszállási tevékenységet részünkről, kezdve az összes gondviselő rezsimetek eligazításával arról, hogy hogyan járjanak el, ha hatalomra kerülnek. Létfontosságú, hogy a közzététel oly módon történjen, ami lehetővé teszi számunkra, hogy finoman bemutassuk jelenlétünket és technológiánkat nektek, a lehető legzavarmentesebben.

Sok Áldás! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Az elmúlt két évtizedben világotok egy küzdelemben ragadt, mely azok között zajlott, akik meg akarnak szabadítani titeket a sötét béklyóktól, és azok között, akik elhatározták, hogy rabszolgaként kívánnak tartani titeket. Figyeltük ezt a csatát, és számos alkalommal beavatkoztunk a Fény oldalán. Hogy szembeszálljunk a patthelyzettel, egy sor törvénycikket juttatunk a Nemzetközi Bíróság elé, és a Fény nyert könnyedén. Ezen győzelmek ellenére, a Fény mindeddig híján volt azoknak az eszközöknek, amikkel keresztülviheti ezeket a szabályzásokat. Az elmúlt hónapban, a titkos sötét bázisok elleni katonai akció lehetővé tette, hogy megnyíljon az út igazságos győzelmetekhez. Ami meghosszabbítja ezt a végső gyors "áttörést" a győzelemhez, az néhány last-minute tárgyalás, a "fehér kalapos" hadsereg és azok között, akik továbbra is támogatni kívánják a sötétség titkos ügyét. Megoldjuk ezt a kérdést olyan stratégiák alkalmazásával, melyek a nagyon közeli jövőben hatni fognak.

A fő közvetítők ebben a témában természetesen az Agarthaiak, és összekötő tisztjeik azzal töltötték az elmúlt néhány hetet, hogy kiszortírozzák ezeket a nehézségeket. A megállapodások karnyújtásnyira vannak, és amint ez megtörténik, a végső jóváhagyott forgatókönyv megvalósítható. Teljes mértékben arra számítunk, hogy ez az áttörés év végével megtörténik. Az Amerikai közigazgatás megtesz mindent, hogy leállíthassa, vagy legalábbis késleltethesse ezt a végső akciót, de a Galaktikus Föderáció biztosít minket, hogy ha minden befuccsol és ez a végső terv sem a terv szerint halad, akkor ők veszik át és fejezik be a feladatot. Természetesen annak, hogy miképpen szándékoznak ezt véghezvinni, titokban kell maradnia mindaddig, amíg az akciók ezt igénylik. Addig is várjuk a különféle katonai parancsnokok közötti jelenlegi eszmecsere kimenetelét. A Mennyország és mi, áldásokat küldünk a pozitív kimenetelért. Az eredmények ismertek lesznek mindenki számára abból kifolyólag, ami történni fog a nagyon közeli jövőben.

Az energiáknak, melyek átalakítják valóságrácsotokat, van egy isteni menetrendjük. A sötétség, arroganciájától elárasztva, nem hiszi el teljes mértékben azt, hogy bukása nemcsak, hogy bizonyos, hanem a horizonton is van. Azok akik a sötét kormányokat irányítják, továbbra is világotok sötét átvételét tervezik, bár idejük lejár. Ez az amiért tapsoljuk a Galaktikus Föderáció és Agartha beavatkozó tetteit, és az ügy kikényszerítését. Az első kapcsolatfelvétel a látómezőben van, és napról napra közelebb kerül, és a mi saját munkánk csak a kezdet. Amint nyíltan kölcsönhatásba kerülünk veletek, egy teljesen új nap hajnalodik a Föld számára. Gyorsan növekvő tudatosságotok most némi útmutatást igényel, és sok tanulni valótok van, ami egy nagyon rövid idő alatt lesz. Tudjuk, hogy amikor találkozunk, csodák fognak történni mindenütt!

Ma informáltunk titeket a legutóbbi lépésekről, melyek világotokban történtek. Egy új elhatározás mutatkozik bennetek, ami arra kell kényszerítse a sötéteket, hogy elfogadják azokat a koncessziókat, amiket korábban elképzelhetetlennek tekintettek. Ez riasztja, de még nem késztette katapultálásra őket. Ez most épp a fordulóponton van! Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Website: Planetary Activation Organization
  


Dear Readers,

  We are looking for new translators English-Romanian and English-Slovakian, for Sheldan Nidle’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
aand we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

      

Originals and translations of Galactic Messages available at

No comments:

Post a Comment

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/

Foldimennyorszag

Foldimennyorszag
Foldimennyorszag

Sheldan Nidle Free Webinar