Followers

Friday, December 9, 2011

6.12.2011






December 6, 2011 
11 Ahau, 13 Yaxk'in, 8 Manik

Selamat Balik! Visszatérünk! A valóságotokat egyben tartó kötelékek gyorsan felbomlanak és egy új valóságrács-hálóvá formálódnak. Kezdetben ez az új rács olyan különféle összeomlásokat hoz létre, melyek világotok minden szegletében falkavarnak dolgokat, és arra számíthatunk, hogy a múlt miazmái kitisztulnak. Múltatokban számos korszakot az Anunnaki viharos ereje szüntetett meg, ahogyan megfagyasztotta, elárasztotta, és felégette társadalmaitokat azzal a céllal, hogy kitörölje teljes tudatosságú eredetetek emlékeit. Az egyik ilyen alkalommal, az Anunnaki kiválasztott egy túlélőkből álló csoportot arra, hogy az elkövetkező valóságot "megtöltse" (a DNS-etekben tárolt emlékek megsebzése által) ahhoz szükséges "töltelékkel", ami véget nem érővé teszi a pusztító lenyomatokat és a népirtást egész történelmeteken át. Ez a korábbi magasabb tudatosságotokról szóló emlékeitek eltemetésére tett kísérlet csak részben sikerült, és képtelen volt előidézni a sötét uralkodóitok által igényelt, irántuk való odaadó magatartást részetekről. Kiirthatalan belső ösvényeteket a mai napig a Szellem tartja fényesen ragyogva arra a napra, amikor visszatérnétek korábbi dicsőséges állapototokba.

Ennek a "kitekert" korlátozott tudatossági próbálkozásnak és megpróbáltatásnak már majdnem vége, és át lesztek segítve az Anunnaki kegyeltjei által számotokra kiagyalt illúzió és félelem utolsó fázisain. Legyetek okosak és bátrak, és tudjátok, hogy képesek vagytok átlátni ezeken a végső trükkökön. Új szerveződések állnak fel csendben a sötétség által kiagyalt felfordulások sűrű füstjében. Pozitív napirenddel rendelkező titkos csoportok együttműködnek a Felemelkedett Mesterekkel, hogy napvilágra juttassák új világotokat, miközben a titeket elnyomó sötétség emelkedik. Örvendezzetek és értsétek meg, hogy ez mire utal valójában. Gyakorlatilag megszabadultok azoktól, akiknek az arroganciája és csűrés-csavarása bebörtönzött titeket egy olyan világba, ami kezdettől fogva csak egy gyakorlat volt a Szellem számára. Diadalmaskodtatok és készen álltok, hogy megmutassátok az univerzumnak, mire is vagytok képesek. Spirituális és űrcsaládjaitok Szeretetbe és áldásba burkolnak titeket, és közös dorbézolásunk ideje csak karnyújtásnyira van!

Gaia tudja, hogy mi történik veletek. Felfogja, hogy sok nagyon jelentőségteljes esemény közeledik, és hogy ezek át fogják alakítani globális társadalmatokat. Megértjük, hogy sokan közületek vallási tradíciókban kerestek vigaszt, és sok olyan dologgal szeretnénk megismertetni titeket, melyek lehetővé teszik, hogy meglássátok, hogy ezek a tradíciók csak egy kezdet afelé, hogy teljesen megértsétek azt ami történik. Egy hatalmas bőség szélén álltok, és pszichéteket meg kell szabadítani annak régi korlátolt tudatosságú módszereitől, és ez egy tágabb nézetet biztosít számotokra arról, ahogyan világotok működik. A nézetek ezen összekülönbözésének kibékítésére teljes mértékben felkészültünk. Felemelkedett Mestereitek a halhatatlanság felé vezető hosszú utazásukon megtanulták módjait annak, hogy hatásosan bevezessenek egy új és tágabb világnézetet számotokra, és ez lesz az ő elsődleges hozzájárulásuk a mi első kapcsolatfelvételi küldetésünkhöz. Itt az idő, hogy egy korlátolt tudatosságúból teljes tudatosságú szemléletbe kerüljetek a Teremtésről és a fizikaiságról, és logikus dolog azoktól tanulni, akik hozzátok hasonlóan a Föld iskolájából tettek szert bölcsességükre.

Az első kapcsolatfelvétel egy óriási tudatosságváltó dolog, ami egy hatalmas löketként szolgál galaktikus emberré való átmenetetekhez. Egy gyors és fájdalommentes módszer kell ennek a hihetetlen bravúrnak a véghezviteléhez. Konzultáltunk Agarthai unokatestvéreinkkel, hogy átnézzük hogyan is redukáltak le titeket eredetileg korlátozott tudatosságra a sötét Atlentisziak (abból a célból, hogy megfelelő táptalajt nyújtsanak a sötétségnek). DNS-etek legnagyobb részének kiiktatására szolgáló eljárásuk mindentől megfosztott titeket, a túlélési képességeteket kivéve, és elvágta az Istenséggel való örömteli összeköttetéseteket. Most vissza kell fordítanunk ezt a károsodást az által, hogy visszakötjük DNS-eteket, és sorjában visszahozzuk szent képességeiteket. Együtt az Agarthaiakkal kitökéletesítettünk egy fénykamrát mindegyikőtök számára, ami ügyesen ki-be kapcsolja azokat az elemeket, melyek újra megnyitják a teljes tudatossággal való csatornátokat. Amint ez megtörténik, érintetlen, egész, teljes tudatosságú Lények lesztek ismét, és összejöhettek a Mennyországnak segítő galaktikus társaitokkal kibontakoztatni a Teremtő tervét a fizikaiság számára. Ilyen öröm vár mindegyikőtökre!

Áldásunk mindannyiótoknak! Visszatérünk! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Gaia valóságrácsa folytatja az összeomlást, és ahogyan széthullik, a teljes tudatosságú valóság új rácsai egyre közelebb kerülnek elkerülhetetlen manifesztációjukhoz. Ez azt jelenti, hogy egy meghatározott időbeosztás jön létre nektek áldott lelkeknek a teljes tudatosságba való költöztetéséhez. A sötét összeesküvés, mint mindig, most is makacs marad, és így a "mindenre elszánt rendelkezések" ideje gyorsan közeleg! Sok társunk ötletek és tervek kiagyalásával foglalkozik, hogy elérjék ennek a végét. Az összeesküvés időközben az ő állítólagos "megoldásait" sugározza a pénzügyi krízist illetően, míg valójában retteg a pillanattól amikor rá lesz kényszerülve, hogy feladja hatalmát a Fény számára. Ebből a célból, a mi Agarthai összekötőink naponta emlékeztetik ezeket a bejkeverőket arra, hogy hagyják abba és vegyék figyelembe a nekik felkínált lehetőséget. Számolva mindezzel, világotok törvényrendszere épp most készíti elő ennek a hatalmas felelősségre vonásnak a forgatókönyvét.

Valójában egy szent pillanatban élünk! A végső idők az utolsó vajúdás szakaszában vannak! Ennek értelmében, galaktikus és spirituális családjaink készítik elő az utat az 5. dimenzióba való költözésetekhez, mivel a részekre osztott Föld újraegyesítése Gaia és a Mennyország álma. Közel 13 évezrede, Gaia-nak egy 3D-s felszín és egy 5D-s belső világ kettősségét kellett megtestesítenie, és alig várja, hogy visszatérjen az ő egypólusú, egyesített Énje. Ez természetesen szükségessé teszi, hogy ti is gyorsan átalakuljatok teljes tudatosságú Lényekké. Ezek a Lények vele született képességet birtokolnak magukban, hogy részesüljenek közeli jövőtök varázslatos 5D-s világában, és ez az egyetlen amit elfogadunk. A mi isteni célunk üdvözölni mindannyiótok halhatatlanságát és a teljes tudatosság szépséges világát. Minden nap az öröm és a remény áldását küldjük, mivel közeleg az idő, hogy megnyilvánuljanak ezek a szent vágyak.

Sok olyan mozzanat van épp előttetek, ami valóra váltja mindazt, amiről beszélünk. A kívülről nyugodtnak tűnő viselkedés ellenére, a sötétség pánikban van azzal kapcsolatban, amit töretlenül menetelni lát irányába. A Mennyek megnyíltak, és egy hatalmas erő, mely sokkal nagyobb bárminél amit korábban ezek a sötétek ismertek, rájuk helyezte egyértelmű célkeresztjeit. Ez nem tart sokáig, és a végtelen birodalommal kapcsolatos nagyra törő vízióik a történelem közmondásos szemétládájába kerülnek. Galaktikus és spirituális családjaink nem csak azért jönnek, hogy bemutassanak minket és egy új, csodás tudatosságot, hanem azért is, hogy felruházzanak minket a Fény nagy uniójának tagságával. Ez a művelet az utolsó fázisban van. Várjuk azt a tökéletes örömet, mely eláraszt minket, ahogy üdvözöljük családunkat, és megünnepeljük teljes tudatosságú Lényekként új státuszotokat.
Ma folytatunk Gaia-val és az ő népével kapcsolatos tanulmányunkat. Nagyon is készen állunk beteljesedésre juttatni mindazt amibe ti mindannyian a saját módotokon belekezdtetek. Az első kapcsolatfelvétel egy elkerülhetetlen esemény, és a Mennyország felhívásának megválaszolásaként végrehajtásra kerül. Ennek a felhívásnak a megválaszolása most történik, és egy új valóság kezdődik! Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Website:
Planetary Activation Organization
  


Dear Readers,

  We are looking for new translators English-Polish and English-Slovakian, for Sheldan Nidle’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
aand we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

      



Galactic Federation by SHELDAN NIDLE
Originals and translations of Galactic Messages available at



http://despertando.me/

No comments:

Post a Comment

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/

Foldimennyorszag

Foldimennyorszag
Foldimennyorszag

Sheldan Nidle Free Webinar