Followers

Saturday, December 24, 2011

20.12.2011


December 20, 2011 
12 Ix, 7 Mol, 8 Manik

Dratzo! Visszatérünk! Egy globális dilemma közepén vagytok: felszíni világotok egyre közelebb kerül a közös 5D-s valóságba váltáshoz, de azok akik felelős pozíciót töltenek be világotokban, annak ellenére, hogy lemondásra késztetik őket, dacolnak a közelgő katasztrófával. Vészjelzéseket küldtünk ki Földi szövetségeseinknek, hogy kezdjék meg a tényleges őrizetbe vételi eljárásokat azokkal szemben, akik a különböző kormányokban azért a fikcióért felelősek, hogy a világotokban folyó vihar ellenére valahogyan fenntarthassák magukat. Ez nyilvánvalóan hamis! Eddig azt kaptuk szóban Földi szövetségeseinktől, hogy leszerelési forgatókönyvük végső stádiuma most kezdődik. A közelgő 2012-es év új kormányzást igényel, és azt, hogy hivatalosan véget vessenek a sötét összeesküvés végtelen terveinek és hadicseleinek. Itt a jólét, a szuverén jogaitok visszatérésének, és a közzététel ideje. Itt az ideje annak is, hogy egy nyílt párbeszéd kezdődjön közöttünk globális szinten. Oly sok elmondani való van részetekről és részünkről is, és oly sok mindennek kell megtörténni még a Belső Földre való költözéseteket és a teljes tudatosságba való átalakulásotokat megelőzően.

Alternatívákat állítunk fel azokra a megállapodásokra, amiket a különféle nemzetek és sok titkos szent társaság végez a politikai és gazdasági topográfia megváltoztatása érdekében, miközben teljes mértékben támogatják ezeket a nemes erőfeszítéseket. A mi célunk kihangsúlyozni ennek sürgősségét, hogy az a lehető leghamarabb történjen meg. A Mennyország elrendelte, hogy nagyobb fokú beavatkozásba kell kezdenünk, amikor beüt az Új Év. Elfogadtuk ezt a szent parancsot, hogy gondoskodjunk világotok előrejutásáról, és hogy igazán készen álljon a teljes tudatosságba való ugrásotokra a kijelölt isteni pillanatban. Ezzel számolva, közelebbről megvizsgáltuk az összes globális nemzeten belüli jelenlegi intrikákat. Bizonyos azonnali változásokat kell tenni, és bizonyos kijelölt személyeket fel kell esketni új pozícióikra egy istenileg kijelölt időben. A mi szerepünk itt a Mennyország és Lord Surea szent parancsainak a végrehajtása. Békében jövünk el hozzátok, és a Mennyország teljes felhatalmazásában.

Felbátorító az a haladás, amit Földi szövetségeseink végeznek. Mindazonáltal mi tudjuk, hogy több is lehetséges. Konferenciában vagyunk az Agarthai döntéshozó tanáccsal, hogy a legjobb alternatíva mellett döntsünk, ha esetleg Földi szövetségeseink nem tudnának végezni a nekik adott időbeosztáson belül. A Felemelkedett Mesterek is tanácsokkal látnak el minket arról, hogy mi az amit jelenleg lehetségesnek vélnek. Ezekből a megbeszélésekből arra jutottunk, hogy egy teljesen új tervet valósítunk meg, mely maximális hatékonysággal hajtja végre a változásokat, és szorgosan át is tekintettünk minden lehetőséget, és átnyújtottuk azokat a Vega csillagrendszerben lévő Fő Kormányzó Tanácsunknak. Az eredmény az, hogy a Tanács egy szélesebb körű tevékenységi területet adott számunkra, hivatalosan engedélyezve a közvetlen beavatkozás szintjének megnövelését azokban a folyamatokban, melyek gyorsan a teljes tudatosságba juttatnak titeket. A Mennyország elmondta nekünk, hogy abszolút biztos, hogy az isteni terv a Teremtő utasításai szerint valósul meg. Így felállítjuk akciócsapatainkat, hogy készítsék elő ezt a flottát az első kapcsolatfelvételre.

Első kapcsolatfelvételi küldetésünk már sok fázison ment keresztül, mióta 1991-ben elkezdődött. Először mélységesen azt éreztük, hogy ezt a küldetést az Agarthai unokatestvéreink és a ti Spirituális hierarchiátok tanácsadása alatt kell véghez vinni. Ez megváltozott 1996-tól, amikor segítettünk a Spirituális Hierarchiának megakadályozni egy hatalmas galaktikus katasztrófát, amiben érintett volt egy nagy energiaöv az 1987-es super nova térségből. Ezen a ponton, a küldetésünk megváltozott, és szorosan együtt kezdtünk dolgozni az akkor még különálló csoportokkal, melyeket most Földi szövetségeseinknek hívunk, hogy előkészítsük világotokat a mi hivatalos érkezésünkre, és a teljes tudatosságba való költözésetekre. Ez is módosult ismét, a közismert 9/11-es események által. Most azt a mandátumot kaptuk a Mennyországtól és a mi Kormányzó Tanácsunktól, hogy térjünk vissza az eredeti küldetésünk módosított verziójához. Elérkezik a beavatkozás ideje, és hogy segítsünk a sötét összeesküvés eltávolításában. Ketyeg egy időbeosztás, melyet most nem fedhetünk fel nektek. Az első kapcsolatfelvétel nagyon közelivé válik.

Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Sok jogi eljárás gyorsan halad előre. Sok megállapodást kötöttünk több mint 100 kormánnyal, és garanciákat kaptunk sok jelentős hadseregtől arra, hogy megdöntik azokat a kormányokat, melyek még mindig erősen a sötét összeesküvéssel vannak. Mi is annak közepette vagyunk, hogy biztosítsuk a rendeleteket a St. Germain jólétalapok szétosztására, amik globális szintűek lesznek. Ezzel egy időben, különféle kormányzati és katonai személyeket fognak őrizetbe venni, ez által ledöntve sok jelentős kormányt Európában, Ázsiában, és Amerikában. Most azoknak a nemzetközi bírósági dokumentumoknak a közelgő befejezését várjuk, melyek lehetővé fogják tenni számunkra, hogy törvényesen hajtsuk végre ezt a rendkívül szükséges puccsot a régi rendszer ellen. Amint ez megtörténik, kikerültök a 13 évezredes sötétség alól, és a vágyott teljes tudatosság célja kerül középpontba életetekben.

Tudjuk milyen nehézségeket és csalódottságot okozott ez az év számotokra. De most mindennél fontosabb, hogy mélyre ássatok és fenntartsátok fókuszotokat! Mindazzal ami világotokban folyik, könnyű elveszni! Nekünk Felemelkedett Mestereknek, ki kellett fejlesztenünk a belső fókusz bámulatos mértékét ahhoz, hogy személyes céljaink az Istenség tiszta és jól szolgáló eszközeivé váljanak. Tudjuk, hogy egy dolog mondani ezt, és egy másik be is teljesíteni. Ebben a tekintetben nem tudjuk eléggé kihangsúlyozni belső spirituális fókuszotok erejét. Igen, ez meghígult a sötétség által úgy, hogy a gazdasági, politikai, és az érzelmi különbségek kihangsúlyozásának teljes skálája van folyamatosan műsoron. De ezeket szándékos céllal viszik színre, hogy gátolják a veletek született hatalmas potenciált, és ez az amiért azt tanácsoljuk nektek, hogy hagyjátok figyelmen kívül a sötétség figyelemeltereléseit úgy, hogy napi gyakorlatokat, vagy csendes időszakokat tartotok.

A csendes időszak alatt, vizionáljátok a belső béke szépséges helyszínét, ami lehet a ti mennyországotok, vagy a visszavonulásotok helye, amilyen gyakran csak kívánjátok. Itt álmodozhattok és elképzelhetitek legmélyebb vágyaitokat. Fokozatosan engedjétek a részleteket felépülni a cél, vagy célok körül, és a fókusz azon legyen, hogy milyen érzés ebben élni. Lássátok azt megtörténni. Figyeljétek meg, hogy környezetetek hogyan változik, és milyen másképp érzitek magatokat, miközben ott éltek. Aztán ebben teljes mértékben bízva, adjátok át azt a Szellemnek. Felidézhetitek azt röviden a napi csendes időszakotokban, de lényegében engedjétek el, tudva, hogy a Szellem fogja manifesztálni céljaitokat. Emlékezzetek, hogy hatalmas Lények vagytok, és amint arra utasítjátok a Szellemet, hogy kézbesítse azt amire mélységesen és igazán vágytok, az Akaratotoknak meg kell történnie! Ugyanez alkalmazható a kollektív tettekre is. A trükk az, hogy bizalommal kell élnetek az iránt és annak tudatában, hogy az már történik, és nem térítheti el a sötétség negativitása.

Ma hoztunk egy másik üzenetet nektek. Gyorsan közeledik a pillanat, amikor bámulatos fejlemények fognak megnyilvánulni előttetek. Használjátok nagyszerű veletek született erőtöket, hogy a kollektív lendület megerősítésére összpontosítsatok, és juttassátok megvalósulásra ezeket a dolgokat. Veletek vagyunk! Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Website: Planetary Activation Organization   


Dear Readers,

  We are looking for new translators English-Polish and English-Slovakian, for Sheldan Nidle’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
aand we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.


      
Galactic Federation by SHELDAN NIDLE
Originals and translations of Galactic Messages available athttp://despertando.me/
 

No comments:

Post a Comment

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/

Foldimennyorszag

Foldimennyorszag
Foldimennyorszag

Sheldan Nidle Free Webinar