Followers

Thursday, December 29, 2011

27.12.2011






27.12.2011 
6 Imix, 14 Mol, 8 Manik

Dratzo! Visszatérünk! A nyolc hónappal ezelőtt elkezdődött folyamat az elkerülhetetlen megoldás felé halad, és Földi szövetségeseink közel állnak, hogy megszerezzék a végső finanszírozásokat Szent Germain Gróf World Trust-jához. Mint azt tudjátok, az alap évente karácsony estéjén (december 24-én) bezárul, és a karácsonyt követő napon (december 26-án) nyílik meg újra, hacsak ez a dátum nem vasárnapra esik. Úgyhogy ebben az évben az alap másnap meg is nyílik! Az európai Földi szövetségesek el vannak ragadtatva attól, ahogyan az előzetes jóváhagyások kibocsátása halad. A következő lépés az aktuális finanszírozási igazolás megszerzése. Amint ez megvan, a megbízottak alá tudják írni, és a szétosztásért felelősek megkezdhetik részletes procedúráikat. Közelről felügyeljük ezeket a tevékenységeket, és azt kívánjuk látni, hogy simán mennek. Az összekötőink már kapcsolatba léptek azokkal, akik részt vesznek a közelgő kormányátmenetben, és elmondták nekik, hogy állítsák össze a saját híradásaik végső verzióját.

Az új kormány feladatai prioritási sorrendben: az új pénzek kiadása, az új gondviselő kormányok felállításával egy időben, az új pénzügyi rendszert is beleértve; és annak a sok programnak az intézése, melyek néhány hét alatt a közzétételhez vezetnek. Biztosak vagyunk benne, hogy mindennek megnyilvánulása nem fog sok időbe telni. Azzal is foglalkozunk most, hogy létesítsük azt a felettébb szükséges kommunikációs rendszert, amivel az összes bejelentést hibátlanul fogják sugározni. Ráadásul, a flottánk naponta növeli jelenlétét egeiteken, hogy elegendő bizonyítékkal szolgáljon számotokra arról, hogy kétségtelenül nem vagytok egyedül! Ez a tevékenység már magában biztosítja, hogy akik a régi módszereiket akarják tovább folytatni, azok kudarcra vannak ítélve. A sötétek még mindig eltökélten keresik a kiutat egyre csak mélyülő dilemmájukból annak ellenére, hogy napról napra emlékeztetjük őket, hogy egy ilyen szökési tervet blokkolni fogunk. Ez a terv tartalmaz egy olyan horrorisztikus forgatókönyvet, hogy létrehoznak egy "incidenst", ami kirobbantja a III. Világháborút. A Mennyország és mi, már nem engedélyezzük a nukleáris opciót!

A sötétség elsődleges célja ez a világháború forgatókönyv. Bármi is kezdődik a Közel-Keleten, vagy a Távol-Keleten, nem számít nekik. Olyan különféle eseményeket hoztak mozgásba, melyek könnyen nagyobb incidenssé bővülhetnek, de ez nem fog beválni. Nagyon közelről felügyeljük az összes olyan kormányt, mely még mindig a sötét összeesküvést és annak nemzetközi cselszövéseit támogatja. Arra figyelmeztetjük őket, hogy azok az incidensek, amiket szándékosan vittek színre egy globális háború elkezdésének biztosítása érdekében, határozottan elfogadhatatlanok! De ezen folyamatos intések ellenére, agresszív manővereik tovább tornyosulnak. Rövidesen szándékunkban áll elegendő kavarodást létrehoznunk ahhoz, hogy befullasszuk ezeket a pokoli terveket. Sok világvezető mond valamit nyilvánosan, míg közben számos bujtogató eseményt lobbant fel a színfalak mögött. Ezeket is csírájában fogják elfojtani.

A flottánk elhelyezett számos védelmi hajót stratégiai helyszíneken, amiket felfednek, ha szükséges. Azok a fenyegetések, amiket figyelemmel követünk, egy olyan eszközt igényelnek, ami nagyban leredukálja felbujtó hatásukat világotokon, mivel a jelenlegi valóság minden nappal egyre törékenyebbé válik. Ezzel egy időben új valóságrácsotok lassan megnyilvánul. Ezen energiák hatásai még igen finomak, és megjósolható módon a sötétek azzal foglalatoskodnak, hogy megpróbálják felforgatni azokat. Engedjétek meg, hogy informáljunk titeket, mint ahogy tájékoztattuk őket is: ezek a rácsok egy új valóságot építenek fel; ez megszakítás nélkül fog végbemenni. A Mennyország felállított egy időbeosztást erre, és isteni kinevezésünk van rá, hogy beteljesítsük a teljes tudatosságba való visszatéréseteket. A sötétség játszadozhat egy bizonyos pontig, és aztán a mi lehetőségeink egyszerűen: teljes mértékben véget vetni a beavatkozásuknak. Elég időt kell adni nektek arra, hogy megvitassátok és felfedezzétek, hogy mit is tartalmaz a teljes tudatosságba való visszatérésetek. Aztán öröm közepette át lesztek szállítva a Belső Földre, és a Fény által át lesztek alakítva azzá, akik valójában vagytok!

Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Az évnek ezen idején, sokan egy spirituális módon tekintenek önmagukra és szeretteikre, miközben összesítik, hogyan telt az év, és milyen növekedést látnak magukban és azokban, akik őket leginkább szeretik. Hasonló módon, mi is időt szakítunk rá, hogy áttekintsük, hogyan haladt előre az emberiség spirituálisan, és összesítsük az ahhoz szükséges teendőket, hogy mindannyian közelebb kerüljünk közös célunkhoz, egy teljes tudatosságú valósághoz. Azt látjuk, hogy sok haladás történt! A következő lépés természetesen a sötétség által mindannyiunkra hagyott akadályok eltávolítása. Hűtlen világkörnyezetetek ellenére a siker szélére juttattuk Földi társainkat. Most isteni segítséget kérünk, hogy biztosítsuk a jóléti alapok időbeni kézbesítését. Spirituális és űrcsaládjaink készek engedelmeskedni a Mennyország kívánalmainak, és így elérkezik egy felettébb szent csoda megnyilvánulásának pillanata.

Ez a pillanat valóban nagyra becsülendő történelmünkben. Mind láttuk, hogy a sötét összeesküvés programja felettébb dicstelen cél! A céljuk rettenetes és valójában becstelen, és ezt a baljóslatú víziót száműzni fogják a spirituális hierarchiánk és az űrcsaládunk tettei. A mi saját hozzájárulásunk hamarosan befejeződik, és örömmel és kegyesen ruházzuk át ezt a feladatot néhány hihetetlen Lényre, akik már felkészültek rá, hogy erősen és gyorsan beavatkozzanak, hogy véget vessenek ennek a jelenlegi bomlasztó birodalomnak. A helyébe egy sokkal jobb világ fog felszínre kerülni, ahol mind elérhetjük céljainkat, és üdvözölhetjük a mi nagyobb családunkat. Ez a család, viszonzásul biztosítja azt, hogy mindannyian jól meglegyünk Gaia-val és az ő népével. Gaia minden része megújul és visszakerül korábbi érintetlen állapotába. Mi Felemelkedett Mesterek örömmel látjuk ezt, és alig várjuk, hogy nyíltan üdvözölhessük mindannyiótokat.

Az ünneplés felettébb remek lesz, mely zengeni fog a Földön és a Mennyekben! Végül mindannyian megtapasztaljátok a teljes tudatosságot, és eggyé váltok az egész fizikaisággal és a Mennyek hatalmas kiterjedésével. Évezredekkel ezelőtt gondosan megtervezték azt ami most történik, és aztán hajtották végre azt a Teremtő isteni tervének kibontakoztatására kijelöltek. És mint azt sokszor állítjuk, meg fogtok szabadulni a sötétség végtelen zűrzavarától, és újra csatlakoztok a Fényhez. Ez a küldetés mindannyiunk számára egy igazi Szeretet missziónak bizonyult, és soha nem tántorodtunk meg ettől a különleges feladattól. Most itt a befejezés ideje, és ez lesz az ünneplés ideje is mindannyiunk számára! A legfontosabb, hogy erre a hatalmas és szent pillanatra örömmel kell emlékeznie mindannyiunknak. Gaia is örvendezni kíván az ő természetes Létállapotába való visszatérésében. Sok Áldás mindannyiótoknak! Ekta Cresos! (Szeretet és Fény!)

Ma az emberiség és a fizikaiság ezen része számára közelgő változásokról folytattuk adásunkat. Azon a ponton vagyunk, ahol nagy és lármás változás történik. Ez a valóság végre-valahára készen áll, hogy elfogadja Lord Surea és ezen univerzum isteni tervének a rendelkezéseit. Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Website: Planetary Activation Organization   



Dear Readers,

  We are looking for new translators English-Polish and English-Slovakian, for Sheldan Nidle’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
aand we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.


      









First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on
First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch Lightworker Maarten Horst and is presented in English.

No comments:

Post a Comment

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/

Foldimennyorszag

Foldimennyorszag
Foldimennyorszag

Sheldan Nidle Free Webinar