Followers

Wednesday, February 8, 2012

31.01.2012




January 31, 2012 
2 Cib, 9 Yax, 8 Manik



Dratzo! Szövetségeseink Gaia titkos szent társaságaival és Földi szövetségeseinkkel együtt, továbbra is sikereket aratnak. Elérkezett az idő Földi szövetségeseink számára, hogy egy törvénykeresettel nyomást gyakoroljanak a fő bank kartellekre. Ez a kartellek azon gyakorlatát érintené, hogy titokban tartják azt a halmozott adósságot, melyet a nyilvánosság elől elzárva tartott könyveléseik rejtenek magukban. Ezeket a hatalmas összegeket most nyilvánosságra kell hozni. Ennek tette csődbe kényszerítheti ezen nehezen kezelhető intézményeket, és véget vethet annak az összes jelenlegi patthelyzetnek, melyek megrekesztették új globális bankrendszeretek beiktatását. A szent titkos társaságok birtokolják azokat az erőforrásokat, melyekben világotoknak egy nemes-fém pénzügyi rendszerre való gyors átállásához szükséges összegek rejlenek. Ezek a szent erőforrások raktárakban vannak biztonságban tartva bolygó szerte. A Felemelkedett Mesterek úgy vélik, hogy most van itt az ideje annak, amikor a sötét összeesküvést kiütik a nyeregből, és egy új valóságot hoznak fel a régi törmelékein keresztül. Valójában a sötétség teljes mértékben megérti, hogy uralma véget ér, és meg kell adnia magát a Fénynek. Mi csak azért vagyunk itt, hogy segítsünk ebben az isteni vállalkozásban. 






A flottánk és a személyzetünk nézi, ahogy a sötétség pánik közepette bukdácsol, ugyanis közeledünk az ő birtokukban lévő kimondatlan adósság nyilvánosságra hozatalának valós pillanatához. A sötétség által évszázadok alatt felépített rendszer végül saját következményeivel szembesül. A "hátsó szobában rejlő titkos könyvet" többé nem palástolhatják el az igazság ragyogó Fényétől, és legfőbb ideje hogy bevallják, hogy az óriási adósságösszegek nem csak hogy igazak, hanem teljesen tarthatatlanok is. Ez az adósság a sötétség kielégíthetetlen kapzsiságának végrendelete, de az egy tollvonással boldogan megsemmisíthető! Így téve világotok megszabadul azoktól a láthatatlan béklyóktól, melyeket a sötétség az elmúlt két évszázada oly szellemesen kovácsolt össze. A Felemelkedett Mestereknek és társaiknak van egy módszerük a régi rend közelgő katasztrofális összeomlásának korlátlan egyetemes jólétté való átformálására! Rövidesen egy különleges fortély lendül hatályba, ami el fogja hozni ezt a gyors átalakulást! A sötétség már nem tudja figyelmen kívül hagyni, sem elkerülni azt, ami készen áll, hogy kitudódjon.




A Mennyország már beszélt erről a gyors váltásról a sötéteknek, amikor lehetővé tette számukra, hogy megteremtsék jelenlegi valóságotokat. Az isteni cél az volt, hogy lehetővé tegyék mindegyikőtök számára, hogy rendkívüli bölcsességre tegyetek szert a sötét birodalmakon át tartó odüsszeiátok alatt, amit aztán felhasználhattok majd, amint visszatértetek a teljes tudatosságba. A trükk az volt, hogy soha nem volt megengedve a sötétségnek, hogy olyan pontra módosíthassák tudatosságotokat, amit nem lehetne visszaállítani az eredeti teljes tudatossági állapotba. Az Anunnaki beleegyezett, hogy elfogadja a Mennyország rendelkezéseit. Ráadásul a Mennyország szent megbízásait az Agarthaiak és Gaia Felemelkedett Mesterei felügyelték. Ezekben kezdetben megállapodtak, és az Anunnaki a Fénynek engedett némi eltérést. De miután az Anunnaki megkísérelt egy forradalmat, mely hirtelen véget vetett az első aranykornak, meggondolta magát, és megtiltotta a Fény ügynökeinek a hozzáférést az ő emberi megbízásaihoz. Most létre szerettek volna hozni egy rabszolga fajt, amin Atlantiszi unokatestvéreik már küzdöttek, és ez közvetlen módon megsértette azokat a megállapodásokat, amiket Atlantisz pusztulása után kötöttek. 




A sötétség új terve számos Belső Földre vezető bejárat lezárását eredményezte, csak néhányat hagyva, melyek kizárólag teljes tudatosságúak számára elérhetőek. Ez azt jelenti, hogy a felszíni emberiséget kezdetben elvágták Fény-őrzőiktől. Mindazonáltal a Fény gyorsan korrigálta a helyzetet, és egy új kapcsolatot alakított ki, lehetővé téve ennek a szokatlan felállásnak, hogy egy előre meghatározott időszakaszig tovább tevékenykedjen. A Fény azt is kikötötte, hogy bármilyen további áthágása az eredeti megállapodásnak komoly következményekkel jár a sötétség földi küldöttei számára. Az Agarthaiakat megkérték, hogy küldjenek speciális összekötőket a Galaktikus Föderációba, akik jelenthetnek a megállapodás megszegésével kapcsolatos bármilyen tevékenységet. Az ilyen tettek egy gyors első kapcsolatfelvételt eredményeztek volna, mely a sötétség ártó tetteinek a megállítására volt kialakítva. A második aranykor tüzes vége, és a harmadik aranykor árvízzel való megszüntetése majdnem kiváltott egy ilyen első kapcsolatfelvételt, és a Galaktikus Föderációt felszólították, hogy állítson egy flottát a Mennyország állandó rendelkezésére. A világotokkal való első kapcsolatfelvétel sikerét előre bebiztosították. 




Namaste! A Föld Felemelkedett Mesterei vagyunk! A szabadság felé haladásotokról szóló hírekkel érkezünk. Világotokat jelenleg elárasztják olyan útonállók és fosztogatók, akik hathatós pozícióikat és hatalmukat arra használják, hogy még több vagyont halmozzanak fel. Ez a sajnálatos társasjáték megy már évszázadok óta! Mindazonáltal mi is képesek vagyunk a sötétség mindent látó szeme ellenére elrejteni a saját aranyhalmainkat. Isten áldja meg sötét lelküket! Még azok is meglágyíthatók, akikben látszólag az erkölcsösség nyoma sem található. Nekünk kell azoknak a szent eszközöknek lennünk, melyek megtaníthatják nekik és az emberiségnek a lelkük növekedésének fontos leckéit. Az idő a végéhez közeledik ezen féktelen fondorlatoskodók számára, és visszatér mindenki a józanságba és a teljes tudatosságba. 




Ebben az átalakult birodalomban, végre újra összejöttök spirituális és űrcsaládjaitokkal, és örömben tértek vissza a teljes tudatosságba. Jelenleg sikerült felállítanunk az új gazdasági rendszer szerkezetét. Ráadásul a markunkban tartjuk a nagy nemzetközi kleptokráciát, és félnek, rettegnek a következő lépéseinktől! Sokakat összehoztunk világotok nemzetein belül, és felkészítettük rá őket, hogy felvállalják a bolygó cafatokra foszlott kormányainak normális állapotúra állításának hatalmas feladatát. Aminek következnie kell, az az óriási arányok egy példátlan forradalma. Ennek a világnak a morálja, jellege, és igazságossága túl régóta van sárba tiporva, és itt az ideje, hogy megfelelő ítélet sújtsa az igazságtalant és az erkölcstelent, és hogy akik arra használtak titeket, hogy önmagukat előnyökhöz juttassák és kiszolgálják, megkapják hibás tetteik megfelelő következményeit. Teljes szándékunkban áll ezeket a törvényszegőket ledönteni, és kiigazítani bármilyen eltérést a teljes tudatosságba vezető szent ösvényetektől. 




Úgy tűnik számotokra, hogy már időtlen idők óta félve hallgatjátok a vég nélküli ígéreteket, amiket soha nem tartanak be. Mi csak azt kívánjuk állítani, hogy amit a Mennyország elrendelt, az most készen áll megnyilvánulni. Mi együttesen kijelentjük, hogy az igazság légköre robbant ki, és egy óriási hurrikánt okozott, ami azokat vette célba, hogy kibuktassa, akik kihasználtak titeket, és hazudtak nektek, hogy globális fennhatósághoz jussanak. Ennek az óriási sötét hatalmi struktúrának rövidesen vége lesz. Tettek sorozata van a fent említett állapotban, és kézbesítjük számotokra mindazt amit már kifejtettünk nektek. Álljatok készen a nagy igazságokra, és a véget nem érő jólétre, melyet egy sor hivatalos bejelentés előz meg, amik megrázóak lehetnek sokaknak közületek. Soha nem könnyű az igazságot hallani, amikor a hazugságok válnak elfogadott szokássá. Úgyhogy álljatok készen arra, hogy egy kicsit megdöbbentek, de megérzitek a szabadság áldásos megkönnyebbülését is! 




Ma folytattuk üzeneteinket nektek. Azt kérjük, hogy használjátok nagyszerű energiáitokat arra, hogy az épp most mondottakra fokuszáljatok. Segítsetek nekünk manifesztálni azokat az energiákat, melyek végül kijuttatnak titeket a sötétség béklyóiból, hogy összejöhessünk megünnepelni azt a győzelmet, amit a Mennyország elrendelt! Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)


Website: Planetary Activation Organization   






Dear Readers,

  We are looking for new translators English-Polish and English-Slovakian, for Sheldan Nidle’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
 and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

      



Originals and translations of Galactic Messages available at













First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on 
First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch Lightworker Maarten Horst and is presented in English.

No comments:

Post a Comment

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/

Foldimennyorszag

Foldimennyorszag
Foldimennyorszag

Sheldan Nidle Free Webinar