Followers

Tuesday, February 28, 2012

28.02.2012
February 28, 2012 
4 Kan, 17 Zac, 8 ManikDratzo! Visszatérünk! Az ultimátumok és a nyomás azt eredményezte, hogy a sötét összeesküvés alsó szintjeiről sokan lemondásra kényszerültek. Ez a végkifejlet kezdetét jelöli, ami nyilvánosságra hoz mindent, amiért dolgozunk és mondunk nektek ezekben a frissítésekben. Meg kell törni a hatalmi szféráját ennek az összeesküvésnek! A kezdeti lökések jelenleg bankárokat döntenek meg, aztán rövidesen a fő kormányok lemondása fog következni. Szabadjára lettek engedve a titkos szent társaságok hatalmas spirituális és fizikai erőforrásai, és arra számítunk, hogy a jelenlegi alacsony szinttű lemondások fokozódnak, ahogy az összeomlás dominó-effektje egyre magasabb szintekre jut a sötét összeesküvés óriási hierarchikus hálózatában. Felügyelni szándékozunk ezt az izgalmas működési fázist, és segíteni szövetségeseinknek bármilyen módon, hogy úgy érezzék, hogy a lehető legalkalmasabbak a feladatra. Ezért kijelöltünk különféle összekötő csapatokat számukra, és ezek biztosítani fogják a sötéteket arról, hogy nincs kiút kínos helyzetükből, csak a tömeges lemondásuk. 

Az új kormányzás megjelenése kövezi ki az utat az új gazdasági rendszer, és természetesen a közzététel számára. Ezek az új szokásjog alapú kormányok, óriási feladat előtt állnak, kezdve szabadságotok biztosításával és természetes szuverenitásotok visszaállításával. Aztán jön annak a rendkívüli módon illegális óriási adósságrendszernek az eltörlése, ami gondatlanságból eredően, elerőtlenítette a jelenlegi gazdasági rendszert. Ez be fogja indítani a vagyon újraelosztását, hogy egyetemes jólétet teremtsen. Itt a cél az, hogy egy olyan pénzügyi rendszert teremtsenek, ami gyorsan elavulttá válik, mivel teljes tudatosságú Lényekként nem igényeltek bankokat, vagy pénzt szükségleteitekhez. Ahogy növekedtek tudatosságban, megértitek, hogy a Föld nem egy erőforrás, hanem egy élő Lény, aki kegyesen megengedte nektek, hogy rajta lakjatok. Cserébe ti örömmel elfogadjátok az ő fenntartásának felelősségét. Ez a szent megállapodás rejlik a galaktikus társadalom magjában: fenntartjuk otthont adó világunkat, míg ugyanakkor egy olyan társadalmat teremtünk, mely tiszteli és fenntartja egymást. 
Szent célunk az isteni terv kibontakoztatása a fizikaiságon keresztül. Isteni adomány által lett lehetővé téve számotokra, hogy egy ideiglenes kanyart tegyetek a korlátozott tudatosság birodalmain át. Ez a sötétség, és annak kegyeltjei könyörületére bízott titeket, de most itt az isteni idő, hogy átalakítsák ezt a kellemetlen szituációt. Nagy bölcsességre tettetek szert ezen út során, és most alkalmazhatjátok ezt a tudást, hogy másokat támogassatok, akik alig várják, hogy átalakítsák önmagukat úgy, mint ti teszitek most. Agarthai unokatestvéreitek örülnek a ténynek, hogy ez a régóta várt egyesülés közel van. Ez a következő lépés az új csillagnemzetetek felé, ami teljes tudatosságotokat követően fog létrejönni. Addig lazítsatok, és készüljetek a teljes tudatosságú természetes állapototokba való metamorfózisotokra. Alig várjuk, hogy erről tanítsunk titeket, és bemutassunk nektek egy teljesen más történelmet, nem csak Gaia-n töltött időtökről, hanem emberi eredetetekről is, ami a Vega naprendszerben lévő egyik bolygón, réges-rég ezelőtt kezdődött. 
A Galaktikus Emberek történelme szorosan összefügg a nyolc millió évvel ezelőtt a világotokban lakó szárazföldi cetfélék egy fajának sorsával. Amikor a civilizációjukat megsemmisítették, a tengerekbe menekültek, és ők lettek azok a delfinek és bálnák, amiket manapság ismertek. Így ezek a cetfélék váltak Gaia őrzőivé. Mindazonáltal minden cetféle egy megfelelő szárazföldi őrzőért fohászkodott a Spirituális Hierarchiához. Ez a kérés, kétmillió éves keresés után, egy a Vega rendszer harmadik bolygóján lévő, majdnem teljes tudatosságú, látszólag vízi főemlős képében gyümölcsözött. A Föld Spirituális Hierarchiája és annak a cetféléktől származó képviselői, ebben a fajban látták a Földanya igazi jövőbeli szárazföldi őrzőit. Így három millió évvel később, és miután a Földet a sötét Anchara szövetség lerombolta, Lemuria mostani-ember kolóniái megérkeztek a Földre. A cetféléknek szárazföldi őrző iránti vágya megvalósult, és a gondnokságba való visszatérésetek teljesíti be ezt az ősi próféciát! 
Namaste! Áldás Mindenkinek! Felemelkedett Mestereitek visszatérnek. Isteni társaink most végeznek a jólétalapok kiosztását megelőző részletekkel. A sötétség egy sor olyan megállapodással távozott, ami elismeri, hogy a Földanya kormányain való befolyásuknak vége. Ráadásul ezeknek az egyéneknek van egy olyan megállapodásuk is, hogy engedélyezik egy új gazdasági rendszer világszintű beiktatását. Ez az új gazdasági rendszer hivatalosan az új kormányok által lesz bejelentve, amiket a mi űrbéli unokatestvéreink segítenek valóra váltani. Ez nagy örömet okoz nekünk! A szabadság, amiért évszázadok óta dolgozunk, végre megnyilvánul világotokon. Ennek a folyamatnak részeként, a közelgő hetekben fontos letartóztatások lesznek, amik azt jelzik, hogy változás hatja át ezt a valóságot. A jólét, szabadság, és szuverenitás korszaka jön létre mindenki számára! 
Ahogy haladunk a beígért tömeges letartóztatások felé, nagy mennyiségű olyan dokumentum kerül nyilvánosságra, ami azt demonstrálja, milyen korrupt és arrogáns ez a sötét összeesküvés. A Szellem halad át bolygótokon, miközben beragyogja a kinyilatkoztatás Fényével az összes sötét szakadékot, ahol a vétségek tömkelege fel van jegyezve, melyek tanúbizonyságul szolgálnak a hatalmas illegalitásra. Elkobozták ezeket a bizonyítékokat, és egy halomnyi hasonló bizonyítékkal együtt arra lesznek felhasználva, hogy garanciaként szolgáljanak, hogy a sötétség-orientált kormányok és azon politikusok akik elkötelezetten támogatták azok öncélú politikáit, le legyenek ültetve. Most fel fogják fedni azt a valódi napirendet, amit ezek a politikák tartalmaznak, és azokat a módosításokat, amiket a társaink felvetettek. Sok határidő lépett hatályba. Amint ezek elérkeznek, a letartóztatások és a sok megrázó vádeljárás meg fog kezdődni. 
Ez az új hajnal elhozza a bejelentéseket, és nem csak az adósságelengedést és egy új jólétet, hanem a Belső Földi és űrbéli unokatestvéreitek létezését is. Mi mindannyian valójában "idegenek" vagyunk ezen világ számára, akik békében és Gaia iránti isteni szolgálatra érkeztek, közel egymillió évvel ezelőtt. Először egy "Földi Mennyországot" tapasztaltunk meg, majd később Atlantisz vége felé megkezdtük hosszú itt tartózkodásunkat a sötétség birodalmaiban. Szellemünk tartotta a Fényt mindezen évezredek számára, és most a Fény által kell megváltani mindezt, és örömben kell visszatérni a Fény birodalmaiba. Ez a folyamat egy nagy vállalkozás, amit mi egyekként vállaltunk fel a Teremtő isteni kegyességével. Most arra a pontra érünk, ahol "Herkulesi Erőfeszítéseink" teljes mértékben elnyerik jutalmukat! Örvendezzünk ezekben az Áldásokban, és tudjuk mélyen belül, hogy milyen nagy jövő áll előttünk! 
Ma folytattuk heti levelezésünket a Szellemről, a Fényről, és a teljes tudatosságba való visszatérésünkről. Mi együtt legyőzzük a sötétséget, és visszaállítunk titeket teljes tudatosságú Lényekké. Mindannyian a Galaktikus Föderációban áldunk titeket türelmetekért, és hogy segítetek ezt az isteni pillanatot manifesztálni. Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Website: Planetary Activation Organization   


 The Disclosure Petition II

Anyone from any nation will be able to sign this petition: 
Dear Readers,

  We are looking for new translators English-Polish and English-Slovakian, for Sheldan Nidle’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
 and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

      Originals and translations of Galactic Messages available at

First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on 
First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch Lightworker Maarten Horst and is presented in English.

No comments:

Post a Comment

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/

Foldimennyorszag

Foldimennyorszag
Foldimennyorszag

Sheldan Nidle Free Webinar