Followers

Sunday, September 16, 2012

Special - 21:02:2006



Kedves Olvasók!

Ismételten egy régebbi Sheldan Nidle csatornázás következik, most a Föld körüli belső gyűrűt alkotó FGF anyahajókról kapunk betekintést.



Spirituális hierarchia és a Galaktikus Föderáció
Sheldan Nidle közvetítése




3 Manik, 10 Zac, 1 Caban
 2006. február 21


Selamat Jarin!

Újra itt vagyunk kedves Szívek és további felvilágosítással szolgálunk nektek! Az utóbbi üzenetekben a Belső Föld csodáiról beszéltünk és röviden bemutattuk a csodás éteri lényeket, akik segédkeznek a naprendszeretek többi részének fenntartásában.

Most pedig szemléljük meg közelebbről a különböző űrhajókat, amiből a mi nagy „első kapcsolatfelvevő” csillagflottánk áll. Ez a flotta folyamatosan cseréli tagjait. Tényszerűen a flotta körülbelül 10%-a minden két hónapban kicserélődik. A csere a szerteágazó FÉNY Galaktikus Föderációjának különböző csillagnemzetségeinek anyahajóit érinti. Ahol a leggyakrabban történik a rotáció [körforgás], az az űrhajók külső gyűrűje. Ott elsősorban a Galaktikus Föderáció új tagjai találhatóak. Az emberiség még jelenlegi előítéletei miatt a belső körgyűrűn az emberi [humanoid] tagállamok kaptak helyet.

A csillagflotta anyahajói speciálisan vannak kiképezve; eddig kevésbé stresszes küldetésekre használták a tudományos- és kutató flották. Szilárd meggyőződésünk, hogy a technológiailag fejlettebb űrhajók, amik általában flottáink élcsapatai, nem szükségesek az első kapcsolatfelvétel-küldetéshez. A legtöbb régebbi űrhajó körülbelül 30.000 és 50.000 év közötti. Sokan közülük visszahúzódtak a galaxis speciálisan elkerített szegletébe, ahol nyugodtan tölthetik napjaikat. A csillaghajóink élőlények, megbecsüléssel és egész élettartamuk alatt tisztelettel bánunk velük, ami kijár az ilyen idős „hölgyeknek”. Ennek a műveletnek az érdekében megkérdeztük őket, hajlandóak lennének-e egy utolsó küldetésre eljönni és megszakítani pihenő fázisukat. Ezek a nagyszerű lények legtöbbnyire igennel feleltek és máris részesei lettek egy anyahajókból álló összetett körforgásnak, akik egymást váltják a mi világaink és a ti csodás világotok között. Mivel sok űrhajó korábban még részben sem volt átalakítva, ezért engedélyt kértünk tőlük, kismértékű átalakításukhoz, hogy a belső körgyűrűbe kirendelt modern kutató űrsiklókat felvehessék a fedélzetre. Ismételten igennel feleltek a visszajelzésükben. A változtatások kivitelezésével az anyahajók felkészültek az első kapcsolatfelvételre. A legénységeknek is szükséges volt némi idő, hogy megismerkedjenek a kipihent szépségekkel. A belső csillagflotta javarésze ezekből a régebbi űrhajókból tevődik össze. Ha beléptek a fedélzetre, akkor azonnal érzékelhetitek a hatalmas szeretetet és a mélyreható gondoskodást, amit sugároznak felétek. Másként, mint az új modelleknél, ezeket az űrhajókat azért hozták létre, hogy egy specifikus alakzatban maradjanak fenn: vagy szivar alakú burkolattal, ami több száz vagy ezer mérföld hosszú is lehet vagy pedig óriási rombuszformájú, egymással összekötött egységek sorozataként. Ez a két modelltípus probléma nélkül alkalmazkodott az elsődleges követelményekhez.

Általában az egy, önmagában zárt törzsű űrhajókat diplomáciai, kapcsolatfelvételi és védelmi célokra használják, a többszörös törzsűek a sokrétű tudományos területek kutatói számára állnak rendelkezésre. Ehhez a két kategóriához rendelték ki az új űrsiklókat. Mivel ezek az űrsiklók nagyobbak és összetettebbek, ezért szükségessé vált a régebbi anyahajókon nagyobb és modernebb dokkoló kapuk kialakítása és felújított kiszolgáló állomásokkal való felszerelése. Az átalakított dokkok úgy lettek kiképezve, hogy az űrsiklók bármelyik különleges küldetéshez átalakíthatóak legyenek.

A régebbi anyahajókra való belépéssel először is egy más típusú világítás és a fedélzetek technológiája fog szembe ötleni. A folyosók világítása egy speciális fotokémiai folyamat alkalmazásával történik, ami egy finom, teljes-spektrumú fényt, napfényt hoz létre, de annak közismert keménysége nélkül. Ez a világítás szabályozható és a fedélzeti számítógép mesterséges intelligenciájának segítségével egyéni kívánság szerint testre szabható. A padló nyomásérzékeny anyagból van, ami reagál a módra, ahogyan haladnak rajta, ez olyan érzést kelthet bennetek, mintha az ember a „levegőn” járna. Ez a két technológia modernizálásra került és az újabb verziók személyre szabott holografikus technológiával kombináltak, így bármely otthoni világ reprodukálható, ami nektek is nagy örömöt okoz majd. Így a hajón folyamatosan egy olyan környezetben lehettek, ami úgy lett kialakítva, hogy minden szempontból támogat benneteket és képessé tesz a legjobb kreatív formátokat hozni.

A legénység számára kialakított különböző társalgók, termek és a munkarészlegek is szintén optimálisan támogatják a funkciójukat és nyugalmat árasztanak. A flotta anyahajójának fő célja, hogy segítse a legénységet a kirendelt küldetésének teljesítésében. Minden munkarészleg telepatikusan irányítható számítógépes hálózattal és sokféle android asszisztenssel áll kapcsolatban. Minden egyes android egy munkatárs szolgálatában áll. Ezek az asszisztensek segédkeznek a szükséges felszerelés javítási és karbantartási munkálataiban és a tudományos kutató expedíció során gyűjtött adatok kiértékelésében. Minden legénységi tag egy rendkívül jól képzett személy. Már a korai gyermekkorban ismerte mindegyik személy a szakterületét és tudását eszerint gyarapította kitűnően. Az űrhajó androidjai támogatják ezt a szaktudást, amikor segítenek a kijelölt feladat elvégzésnek felgyorsításában. Az ebből származó kooperatív interakció gyors problémamegoldáshoz vezet.

Ezeknek az űrhajóknak egyes részlegei fejlett holografikus technológiáknak ad otthont, ahol természethűen még különleges környezeteket is ki lehet alakítani, amiben akár egy kiválasztott dráma aktív szereplőjeként is részt lehet venni. Lehet irodalmi vagy történelmi dráma, ill. közkedvelt elbeszélések vagy epizódok a saját életből vagy egy saját teremtés lejátszása. Ez a fajta szórakozás lényegi része az életnek a hajón, amiben akár egyedül vagy barátokkal, családdal, legénységi tagokkal közösen lehet részt venni. A legtöbb galaktikus emberi lény furcsának tartja világotok filmjeit, játékait és regényeit. Az agresszió és erőszak olyan mértékű bennük, ami társadalmatok primitív és korlátozott társadalmának tükre. Az első kapcsolatfelvétel elsődleges célja, hogy ezek a körülmények pozitív irányba változzanak, és hogy ennek eredményeként keletkezett többlettudást és kiszélesedett látókört képesek legyetek integrálni életetekbe.

Az anyahajókon található lakónegyedek a lakóik személyiségét és egyéni ízlését tükrözik. Az ételt, a ruházatot és az ingóságokat egy energiaprocesszor hozza létre szinte azonnal; így az ételek elkészítése és a használt edények elmosogatása sem szükséges! Még a dekoráció és a bútorzat is kedv és tetszés szerint kicserélhető. Ez az élettér pillantok alatt átalakítható nappaliból, dolgozószobává vagy hálószobává. Ebben az életkörnyezetben a lehetőségek határtalanok, mint a képzelőerőtök. Mint ahogy mindenhol az űrhajón, a padló és a világítás mindenki számára az egyéni szükségletek szerint kerül kialakításra. Még arra is van általában lehetősége a legénység tagjainak, hogy a kilátást az ablakukból az otthoni világukhoz igazíthassák!

Az anyahajókon található raktárcsarnokok hatalmasak és nagyméretű alkatrészek tárolására alkalmasak, amiket nem lehetne egyszerűen a holografikus fedélzeti eszközökkel előállítani. Ezek a raktárhelységek gyakran több mérföld hosszúak. Itt raktározzák a nagy szerelőpadokat, amiket arra használnak, hogy a hajtóműrendszert megszereljék és a különböző navigációs rendszereket karban tartsák. Ezen kívül speciális alkatrészeket is tárolnak itt, amik szükségesek a navigációs rendszer és a mesterséges intelligencia főszámítógépének hálózatához. Ezeknek az óriási számítógéprendszerek központjai több tíz mérföld hosszúságúak! Ezeknek az alkatrészeknek a mozgatását óriási robotok végzik, amik a különböző raktárcsarnokokhoz vannak kirendelve. Ezeket a robotokat, pedig androidok irányítják és figyelemre méltó pontossággal végzik feladataik teljesítését.

Ma közelebbről megismertettünk benneteket az anyahajóinkkal, amik az első kapcsolatfelvétel flottánk belső gyűrűjét képezik. Ezek a bámulatos világűrbeli „Hölgyek” kapui nyitva állnak előttetek, miután sor kerül az első kapcsolatfelvételre. Örömmel várjuk a napot, hogy megmutathassuk őket akadályok nélkül, nyíltan és közösen ünnepelhetjük majd szép világotokon hivatalos formában is megérkezésünket.

Ismét búcsút veszünk. Legyetek áldottak Kedvesek! Tudjátok szívetek mélyén, hogy tiétek az ég örök és végtelen gazdagsága!

Selamat Gajun! Selamat Kasijaram! (Szíriuszi nyelven: Legyetek Egyek! Legyetek szeretettel és örömmel áldottak!)


Kapcsolódó cikk a Kristályhangon:


Csatornázta: Sheldan Nidle

Magyar nyelvű fordítás: Scarlett



No comments:

Post a Comment

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/

Foldimennyorszag

Foldimennyorszag
Foldimennyorszag

Sheldan Nidle Free Webinar